Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Gardsliv

    350,-
    399,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    ISBN/EAN: 9788248920366
    Mange drømmer om det gode livet på landet, men Live Svalastog Skinnes lever det. Under høye fjell, ved en vakker innsjø driver hun og mannen en storgård som ellevte generasjon gardbrukere. Live brenner for å vise at gardslivet er viktig, spennende og fargerikt. Derfor inviterer hun oss inn i sitt rike og geleider oss gjennom et år på gården. Her lever hun og familien tett på naturen, med griser, hester og sauer. De verner om tradisjonene, men bruker også moderne teknologi som hogstmaskiner og appen «find my sheep». Det kan se ut til at vi har glemt hvor maten kommer fra, og tror at kjøttet oppstår i kjøledisken. I denne boka kommer vi nærmere livsprosessene når vi leser om lamming, jakt og slakting. Vi blir minnet om verdien av norsk landbruk, bevaring av kulturlandskap og dyrking av kortreist mat. Og vi blir inspirert til å bruke naturen og tradisjonene selv, når vi leser om sylting, safting, såing og tresking - og feiringer av høytider på gården, som påske, bryllup og jul.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2017
    Forlag Kagge
    Språk Bokmål
    ISBN 9788248920366
    Kategorier Farm working animals- general interest
    Sted Buskerud
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Mange drømmer om det gode livet på landet, men Live Svalastog Skinnes lever det. Under høye fjell, ved en vakker innsjø driver hun og mannen en storgård som ellevte generasjon gardbrukere. Live brenner for å vise at gardslivet er viktig, spennende og fargerikt. Derfor inviterer hun oss inn i sitt rike og geleider oss gjennom et år på gården. Her lever hun og familien tett på naturen, med griser, hester og sauer. De verner om tradisjonene, men bruker også moderne teknologi som hogstmaskiner og appen «find my sheep». Det kan se ut til at vi har glemt hvor maten kommer fra, og tror at kjøttet oppstår i kjøledisken. I denne boka kommer vi nærmere livsprosessene når vi leser om lamming, jakt og slakting. Vi blir minnet om verdien av norsk landbruk, bevaring av kulturlandskap og dyrking av kortreist mat. Og vi blir inspirert til å bruke naturen og tradisjonene selv, når vi leser om sylting, safting, såing og tresking - og feiringer av høytider på gården, som påske, bryllup og jul.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2017
    Forlag Kagge
    Språk Bokmål
    ISBN 9788248920366
    Kategorier Farm working animals- general interest
    Sted Buskerud
    Produktkoder