Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Gaarder, Jostein

  Sorter etter

  Akkurat passe

  262,- 299,-

  Akkurat passe

  299,-

  Akkurat passe

  179,-

  An unreliable man

  199,-

  Anna

  179,-

  Anton og Jonatan

  245,- 279,-

  Appelsinpiken

  179,-

  Det spørs

  249,-
  Billedboka fletter sammen filosofiske spørsmål med ei fortelling om vennskap, kjærlighet og sorg, og om å våge å leve sitt eget liv. Den er ment til refleksjon og ettertanke.

  Dukkeføreren

  179,-

  Dukkeføreren

  306,- 349,-

  Froskeslottet

  179,-
  Boka forteller om Kristoffer og møtet mellom to verdener i landet på den andre siden av luften. Med humor, undring, og lek med ord og vendinger. Temaer som tas opp er sorg og savn.

  Hallo!

  191,- 218,-
  7-år gamle Joakim møter Mika fra planeten Elja, og han blir tvunget til å tenke gjennom ting som har vært selvsagt for han tidligere. De diskuterer tema som hvor verden kommer fra, kan dyr snakke, hva er opp og ned?

  I et speil, i en gåte

  179,-

  Julemysteriet

  332,- 379,-
  I en bortgjemt bokhandel finner Joakim en magisk julekalender. Hver dag når han åpner en luke i kalenderen, faller det ut en liten lapp med en fortelling om Elisabeth og hennes reise til Betlehem. Det er en reise gjennom Europa og Lilleasia, men det er også en reise gjennom historien. En historie for hver dag i advent.

  Kabalmysteriet

  179,-

  Maya

  179,-
  Det tar fire milliarder år å skape et menneske. Og det tar noen sekunder å dø. Har utviklingen fram mot menneskets bevissthet utelukkende vært basert på tilfeldigheter? Eller gikk naturen svanger med menneskets bevissthet? Vil naturvitenskapen noensinne klare å gi et dekkende svar på slike spørsmål? Maya er romanen om Adams manglende forbauselse over sin egen eksistens. Hva skjedde på bryggen i Cádiz i året 1790? Hvilken hemmelighet bærer Ana Maria Maya på? Hvem har laget det mystiske manifestet? Gjennom slør på slør av fabler og historiske fakta aner man konturene av en hemmelighet.

  Sirkusdirektørens datter

  179,-

  Sjakk matt

  199,-
  Forfatteren har her selv samlet et utvalg tekster fra "Diagnosen", "Kabalmysteriet", "Sofies verden", "Julemysteriet", "I et speil, i en gåte", "Vita Brevis", "Maya", "Sirkusdirektørens datter" og "Appelsinpiken". Boka gir oss et tverrsnitt av Gaarders forfatterskap.

  Slottet i Pyreneene

  179,-
  Steinn og Solrun har ikke sett hverandre siden 1970-tallet. Så en dag treffes de igjen på en altan på et gammelt hotell på Vestlandet. 30 år tidligere, i den samme fjellbygda, skjedde det noe som tvang dem til å gå fra hverandre. Nå blusser gamle følelser opp igjen.

  Sofies verden

  179,-

  Gaarder, Jostein