Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Gaarder, Jostein

  Sorter etter

  Anna

  149,-

  Anton og Jonatan

  245,- 279,-

  Dukkeføreren

  306,- 349,-

  Dukkeføreren

  169,-

  Dukkeføreren

  179,-

  Froskeslottet

  179,-
  Boka forteller om Kristoffer og møtet mellom to verdener i landet på den andre siden av luften. Med humor, undring, og lek med ord og vendinger. Temaer som tas opp er sorg og savn.

  Hallo!

  178,- 203,-
  7-år gamle Joakim møter Mika fra planeten Elja, og han blir tvunget til å tenke gjennom ting som har vært selvsagt for han tidligere. De diskuterer tema som hvor verden kommer fra, kan dyr snakke, hva er opp og ned?

  I et speil, i en gåte

  179,-

  Julemysteriet

  332,- 379,-
  I en bortgjemt bokhandel finner Joakim en magisk julekalender. Hver dag når han åpner en luke i kalenderen, faller det ut en liten lapp med en fortelling om Elisabeth og hennes reise til Betlehem. Det er en reise gjennom Europa og Lilleasia, men det er også en reise gjennom historien. En historie for hver dag i advent.

  Kabalmysteriet ; Vita Brevis ; Sirkusdirektørens datter

  299,-
  Kabalmysteriet: Vi følger far og sønn på deres reise gjennom Europa der de er på leting etter moren. Vita Brevis: Boka handler om kirkefaderen Augustin og hans store kjærlighet som Gaarder har gitt navnet Flora Aemilia. Boka er formet som Flora Aemilias brev til Augustin. Sirkusdirektørens datter: Petter foretrekker sitt eget selskap og sine egne oppdiktede historier. Historiene myldrer fram i hodet hans, men han kan ikke fordra tanken på å utgi noe i sitt eget navn. Derfor starter han "Forfatterhjelpen", som skal forsyne tørrlagte skribenter med fortellinger. Det blir en stor suksess, som imidlertid snart viser seg å bli en dødsfelle.

  Maya

  149,-
  Det tar fire milliarder år å skape et menneske. Og det tar noen sekunder å dø. Har utviklingen fram mot menneskets bevissthet utelukkende vært basert på tilfeldigheter? Eller gikk naturen svanger med menneskets bevissthet? Vil naturvitenskapen noensinne klare å gi et dekkende svar på slike spørsmål? Maya er romanen om Adams manglende forbauselse over sin egen eksistens. Hva skjedde på bryggen i Cádiz i året 1790? Hvilken hemmelighet bærer Ana Maria Maya på? Hvem har laget det mystiske manifestet? Gjennom slør på slør av fabler og historiske fakta aner man konturene av en hemmelighet.

  Sirkusdirektørens datter

  179,-

  Sjakk matt

  199,-
  Forfatteren har her selv samlet et utvalg tekster fra "Diagnosen", "Kabalmysteriet", "Sofies verden", "Julemysteriet", "I et speil, i en gåte", "Vita Brevis", "Maya", "Sirkusdirektørens datter" og "Appelsinpiken". Boka gir oss et tverrsnitt av Gaarders forfatterskap.

  Slottet i Pyreneene

  169,-
  Steinn og Solrun har ikke sett hverandre siden 1970-tallet. Så en dag treffes de igjen på en altan på et gammelt hotell på Vestlandet. 30 år tidligere, i den samme fjellbygda, skjedde det noe som tvang dem til å gå fra hverandre. Nå blusser gamle følelser opp igjen.

  Sofies verden

  199,-
  Sofies verden er både en filosofihistorie og romanen om Sofie og Hilde. Men filosofiens historie og historien om Sofie henger nøye sammen. For å oppklare en rekke mysterier i Sofies verden trenger vi de europeiske tenkernes innsikt.

  Sofies verden

  179,-

  Gaarder, Jostein