Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Fugelli, Per

  Sorter etter

  0-visjonen

  199,-
  Frihet er helsekilde nummer én. Men friheten er nå truet av 0-visjonen: Forsøket på å skape en himmel på jorden, et liv uten risiko og sykdom, et samfunn uten fare og terror. De medisinske ekspertene har designet Den Norske Helsetrøyen som alle må ha på. Men den gir mange gnagsår. Helse er trivsel på egne vilkår. Derfor er fellesskap helsekilde nummer to. For å skape helse, må mennesket leve i et rettferdig og raust samfunn med utviklingsrom for den enkelte. I en rekke skarpe essayer klargjør forfatteren hvordan 0-visjonen skader menneskets og samfunnets helse. Han skriver også ut glade og kloke resepter. Blant legemidlene er: lekelyst, nysgjerrighet, å være fornøyd med nok, å være glad i seg selv og andre som "blandingsmenneskene".

  Døden, skal vi danse?

  299,-
  I denne boka deler forfatteren sine erfaringer som kreftsyk og sine tanker om døden.

  En lesebok

  499,-

  Helse på norsk

  319,-

  Journalen

  299,-

  Nokpunktet

  199,-
  Forfatteren mener høye forventninger og krav til liv og samfunn er med på å skape nye helseproblemer, og at vi blir syke av å hele tiden skulle være så flinke. Han vil med denne boken slå et slag for det han kaller nokheten, en mentalitet preget av takknemlighet, glede, måtehold, og at nok er godt nok. Boken inngår som siste bind i en trilogi med Rød resept (1999) og 0-visjonen (2003). Har litteraturlister.

  Per dør

  332,- 379,-

  Per dør

  179,-

  Rød resept

  199,-
  Boken klargjør at helse og sykdom oppstår utenfor celleveggene, ute i livet og i samfunnet. Helse og sykdom bestemmes av hvordan du har det på jobben, i sengen, med banken, med samvittigheten, i speilbildet, med klokken, med det vakre, med det onde og med kjæresten. Dermed blir personlige og politiske verdier som frihet, trygghet, verdighet, rettferdighet, toleranse og nestkjærlighet kanskje viktigere for helsen enn blodtrykks- og kolestrolverdier. Har litteraturlister.

  Sitater av Per Fugelli

  175,- 199,-

  Vaksinen

  262,- 299,-

  Fugelli, Per