Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Fra lek i vann til svømming

  346,-
  395,-
  Lagerstatus: Midlertidig tomt på lager
  Format: Pocket
  Boken gir en praktisk veiledning til hvordan man hjelper elever med funksjonsnedsettelser i vannet, om tilvenning til vann og om øvelsene dykking, flyting, gliing og fremdriften i vannet. Boken har en teoretisk del om de muligheter personer med funksjonsnedsettelser har for stabilitet og bevegelser i vann og omtaler ulike funksjonsnedsettelser, hvilke hensyn som bør tas i svømmeopplæringen og hvordan svømmehallen bør tilrettelegges.
  ISBN/EAN: 9788271284848

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Del I er en praktisk del om hvordan man hjelper elever med funksjonsnedsettelser i vannet, om vanntilvenning og om kjerneøvelsene dykke - flyte - gli - fremdrift. Vi har forsøkt å lage en syntese av Norges Svømmeforbunds opplæringsmetodikk og tradisjonen fra Halliwickmetoden. Del II er en teoretisk del om de muligheter personer med funksjonsnedsettelser har for stabilitet og bevegelser i vann. Videre omtales ulike funksjonsnedsettelser, hvilke hensyn som bør tas i svømmeopplæringen og hvordan svømmehallen bør tilrettelegges. Avslutningsvis er det informasjon om konkurransesvømming og klassifisering.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2008
  Forlag Bodoni
  Språk Bokmål
  ISBN 9788271284848
  Kategorier Svømming og stuping
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Del I er en praktisk del om hvordan man hjelper elever med funksjonsnedsettelser i vannet, om vanntilvenning og om kjerneøvelsene dykke - flyte - gli - fremdrift. Vi har forsøkt å lage en syntese av Norges Svømmeforbunds opplæringsmetodikk og tradisjonen fra Halliwickmetoden. Del II er en teoretisk del om de muligheter personer med funksjonsnedsettelser har for stabilitet og bevegelser i vann. Videre omtales ulike funksjonsnedsettelser, hvilke hensyn som bør tas i svømmeopplæringen og hvordan svømmehallen bør tilrettelegges. Avslutningsvis er det informasjon om konkurransesvømming og klassifisering.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2008
  Forlag Bodoni
  Språk Bokmål
  ISBN 9788271284848
  Kategorier Svømming og stuping