Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Fotballmedisin

  419,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  Boka tar opp skader i forbindelse med fortballspill og fokuserer på hvordan lag og trener, sammen med medisinsk ekspertise kan arbeide forebyggende, hvordan akutte skader og ulike sykdommer påvirker spilleren, samt hvordan rehabilitering og oppfølging bør fungere. Boken er i første rekke beregnet på trenere, ledere og aktive spillere, men passer også for helsepersonell som kommer i kontakt med fotballskader og fotballmedisinske problemstillinger. Har ordliste.
  ISBN/EAN: 9788270550050

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  I Fotballmedisin tas det opp, fra et fotballspesifikt synspunkt, hvordan lag og trener sammen med medisinsk ekspertise kan arbeide forebyggende, hvordan akutte skader og ulike sykdommer påvirker spilleren, samt hvordan rehabilitering og oppfølging bør fungere. Boken er i første rekke beregnet på trenere, ledere og aktive spillere.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2001
  Forlag Norges fotballforbund
  Språk Bokmål
  ISBN 9788270550050
  Kategorier Medisin og sykepleie
  Kategorier Fotball
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  I Fotballmedisin tas det opp, fra et fotballspesifikt synspunkt, hvordan lag og trener sammen med medisinsk ekspertise kan arbeide forebyggende, hvordan akutte skader og ulike sykdommer påvirker spilleren, samt hvordan rehabilitering og oppfølging bør fungere. Boken er i første rekke beregnet på trenere, ledere og aktive spillere.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2001
  Forlag Norges fotballforbund
  Språk Bokmål
  ISBN 9788270550050
  Kategorier Medisin og sykepleie
  Kategorier Fotball