Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Fossen, Anders Bjarne

  Sorter etter

  Askøy stolt du stig or bylgja og din skire ynde ter

  306,- 349,-
  Boken inneholder bilder fra Askøy. Den setter menneskene i sentrum gjennom en rekke portretter og bilder av persongrupper, skolegang, arbeidsliv og foreningsengasjement. Det er også gjort plass til natur og ulike bygdesamfunn. I tillegg til bilder inneholder boken artikler som tar for seg utviklingen av de fire bygdesamfunnene Skotnes, Hanevik-kretsen, Hestetræet og Kleppestø opp gjennom tidene. Med stedsnavnregister.

  De som drog ut

  306,- 349,-
  Boka forteller om ca. 40 misjonærer fra Askøy og de 61 misjonsforeningene som har vært i Askøy. Forfatteren forsøker å svare på hvorfor akkurat Askøy har vært et så viktig område for rekruttering av misjonærer i Norge.

  Glade studenterdager

  306,- 349,-
  Boken følger Bergensstudentene fra de siste studieårene ved Bergens Museum og fram til midten av 1960-årene - ikke fullt to tiår etter at Universitet i Bergen hadde åpnet sine porter. Har litteraturliste og register.

  Nu hist en øe sig stolt oppreiser

  306,- 349,-
  Dette er en billedbok om Askøy. Bildene gjenspeiler mennesker og begivenheter gjennom hele 130 år fra rundt 1880 og frem til i dag. Boken fokuserer på de nordlige delene av kommunen og stiller menneskene i sentrum. Har stedsnavnregister.

  Fossen, Anders Bjarne