Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Forebygging, rehabilitering og omsorg

  659,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  Denne boken består av en rekke ulike emner, samlet i disse tre hovedtemaene: forebygging, rehabilitering og omsorg. Forebyggende arbeid er hovedtema i kapitlene om mosjon, aktivitet, ernæring, tannhelse, psykisk helse, stell av føtter, og mestring og forebygging av overgrep. Kapitlene om rehabilitering handler om rehabilitering generelt, om motorisk trening og muliggjøring av eldres aktivitet og deltakelse i hverdagslivet, om boligen i alderdommen og reminisensarbeid. Hovedtemaet omsorg tar for seg møtet med helsevesenet, omsorg og verdighet, omsorg ved livets slutt og sorg og sorgreaksjoner. Bokens målgruppe er dem som tar videreutdanning i henholdsvis Aldring og eldreomsorg og Eldreomsorg for helse- og sosialpersonell med videregående opplæring. Den er også aktuell for andre utdanninger innenfor helsesektoren. Har litteraturliste
  ISBN/EAN: 9788204096708

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Forebygging, rehabilitering og omsorg er skrevet for deg som tar videreutdanning i eldreomsorg på Fagskolen HS.Boka dekker temaene forebyggende arbeid i forhold til eldre, rehabilitering og vedlikeholdende arbeid - og omsorg og verdighet. Den er organisert som en artikkelsamling med artikler av norske og danske fagfolk. Alle artiklene er på norsk. Forebygging, rehabilitering og omsorg inngår i en serie på fire bøker, som til sammen dekker læreplanen til videreutdanning i eldreomsorg. De tre andre bøkene heter "Aldring og livsvilkår", "Organisering og yrkesutøvelse" og "Sykdommer hos eldre". Bokaer også aktuell for andre utdanninger innenfor helsesektoren, samt som faglig oppdatering for fagfolk som arbeider innen eldreomsorgen.
  Detaljer
  SERIE Videreutdanning i eldreomsorg
  Utgivelsesår 2012
  Forlag Damm
  Språk Bokmål
  ISBN 9788204096708
  Kategorier Læremidler
  Pedagogisk formål For videregående skole
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Forebygging, rehabilitering og omsorg er skrevet for deg som tar videreutdanning i eldreomsorg på Fagskolen HS.Boka dekker temaene forebyggende arbeid i forhold til eldre, rehabilitering og vedlikeholdende arbeid - og omsorg og verdighet. Den er organisert som en artikkelsamling med artikler av norske og danske fagfolk. Alle artiklene er på norsk. Forebygging, rehabilitering og omsorg inngår i en serie på fire bøker, som til sammen dekker læreplanen til videreutdanning i eldreomsorg. De tre andre bøkene heter "Aldring og livsvilkår", "Organisering og yrkesutøvelse" og "Sykdommer hos eldre". Bokaer også aktuell for andre utdanninger innenfor helsesektoren, samt som faglig oppdatering for fagfolk som arbeider innen eldreomsorgen.
  Detaljer
  SERIE Videreutdanning i eldreomsorg
  Utgivelsesår 2012
  Forlag Damm
  Språk Bokmål
  ISBN 9788204096708
  Kategorier Læremidler
  Pedagogisk formål For videregående skole