(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Ford, Richard

  Sorter etter

  Canada

  169,-

  Det kunne vært verre

  306,- 349,-

  Hvor landet ligger

  179,-

  Kvinner med menn

  149,-
  Bokas novellepersoner slåss alle mot de mange avgrunnene som finnes mellom mennesker som er hverandre nærmeste. Personene konfronteres med den vanskelige grensen mellom nærhet og enslighet, den hårfine balansen mellom det å behage andre og det å ta vare på seg selv.

  Mellom dem

  323,- 369,-

  Rock Springs

  149,-
  Noveller som handler om mennesker som lesere under 50 vil kjenne igjen: Menn som strir for å finne forfeste i strømmen, bitre, skuffede, rådløse; for mange av dem gjelder det som kjenne tegner Carvers personer - de er mennesker som "ikke får det til".

  Syndenes mangfold

  149,-
  Novellene handler om kjærlighet, forpliktelser, ekteskap, ansvar, kjedsomhet og frigjøring. De utforsker det sammensatte forholdet mellom mann og kvinne - par som forsøker å holde på kjærligheten, to og to som inngår hemmelige og forbudte allianser, og ekteskap som går i stykker.

  Uavhengighetsdagen

  149,-
  Boka er en uavhengig oppfølger av Sportsjournalisten. Leseren møter igjen Frank Bascombe som er eiendomsmegler, førti og skilt. Tilsynelatende lever Frank et sorgløst og greit liv. Dagene går, og det meste er normalt. Forfatteren skildrer dette dagligdagse livet på en nærgående måte.

  Wildlife

  129,-

  Ford, Richard