Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Flyalarm

  498,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  Den første samlede fremstilling av luftkrigen over Norge, fra nøytralitetsvakten til tyskernes kapitulasjon. En lang og voldsom krig som krevde tusenvis av liv, men likevel på det nærmeste er glemt i litteraturen om disse årene. Boken er resultatet av omfattende gransking i originalarkiver i mange land, gjennomgang av tusenvis av dokumenter, rapporter, loggbøker o.l., foruten kontakt med historikere og ikke minst dem som selv deltok i krigshandlingene.
  ISBN/EAN: 9788270460748

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Flyalarm - Luftkrigen over Norge 1939-1945 Den første samlede fremstilling av luftkrigen over Norge, fra nøytralitetsvakten til etter tyskernes kapitulasjon. Les mer... Flyalarm Over 10.500 menn, kvinner og barn omkom som følge av luftkrigen. Likevel er luftkrigen fortsatt den ukjente krigen. For det var krig utenfor Norges kyst lenge før tyskerne kom og den fortsatte etter at Tyskland hadde overgitt seg. Flyalarm bygger på mange års studier av de dramatiske hendelsene, og dekker viktige hendelser i vår nære historie. Gjennom 400 rikt illustrerte sider i storformat leser du om flyoperasjonene under felttoget i 1940, om sovjetiske operasjoner over Nord-Norge, om britiske angrep som forårsaket de største skipskatastrofene i norgeshistorien, om våpenslipp til Milorg over svensk territorium, om tyskerne som dro fra Kjevik rett til Skottland og presenterte britene med topp hemmelig radarutstyr, om tysk, britisk, amerikansk og sovjetisk bombing, om intens krig mot skipsfarten langs kysten og mye, mye mer. Boka har også flere personlige beretninger fra dem som var med. Og blant illustrasjonene er ett som røper at den beryktede SS-general Reinhard Heydrich, planleggeren av Holocaust, var anonym jagerflyger under felttoget i Norge 1940. Forfatterne Bjørn Hafsten, Bjørn Olsen, Ulf Larsstuvold og Sten Stenersen er blant landets mest erfarne flyhistorikere og har en rik produksjon bak seg. Denne boka er en revidert og utvidet utgave av et verk som ble utgitt første gang i 1991, og som nå er sterkt etterspurt.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2005
  Forlag Sem Stenersen
  Språk Bokmål
  ISBN 9788270460748
  Kategorier Andre verdenskrig
  Sted Norge
  Tidsperiode 1940 til 1949
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Flyalarm - Luftkrigen over Norge 1939-1945 Den første samlede fremstilling av luftkrigen over Norge, fra nøytralitetsvakten til etter tyskernes kapitulasjon. Les mer... Flyalarm Over 10.500 menn, kvinner og barn omkom som følge av luftkrigen. Likevel er luftkrigen fortsatt den ukjente krigen. For det var krig utenfor Norges kyst lenge før tyskerne kom og den fortsatte etter at Tyskland hadde overgitt seg. Flyalarm bygger på mange års studier av de dramatiske hendelsene, og dekker viktige hendelser i vår nære historie. Gjennom 400 rikt illustrerte sider i storformat leser du om flyoperasjonene under felttoget i 1940, om sovjetiske operasjoner over Nord-Norge, om britiske angrep som forårsaket de største skipskatastrofene i norgeshistorien, om våpenslipp til Milorg over svensk territorium, om tyskerne som dro fra Kjevik rett til Skottland og presenterte britene med topp hemmelig radarutstyr, om tysk, britisk, amerikansk og sovjetisk bombing, om intens krig mot skipsfarten langs kysten og mye, mye mer. Boka har også flere personlige beretninger fra dem som var med. Og blant illustrasjonene er ett som røper at den beryktede SS-general Reinhard Heydrich, planleggeren av Holocaust, var anonym jagerflyger under felttoget i Norge 1940. Forfatterne Bjørn Hafsten, Bjørn Olsen, Ulf Larsstuvold og Sten Stenersen er blant landets mest erfarne flyhistorikere og har en rik produksjon bak seg. Denne boka er en revidert og utvidet utgave av et verk som ble utgitt første gang i 1991, og som nå er sterkt etterspurt.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2005
  Forlag Sem Stenersen
  Språk Bokmål
  ISBN 9788270460748
  Kategorier Andre verdenskrig
  Sted Norge
  Tidsperiode 1940 til 1949