Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Fjellheim, Freddy O.

  Sorter etter

  3 Bøker

  306,- 349,-

  Bjarte Engers livegenskap

  332,- 379,-
  Boken består av den middelaldrende legen Bjarte Engers etterlatte skrifter, og oppsummerer en periode i hans liv. Bjartes kone dør av kreft, han mister sin sosiale omgangskrets, og har problemer med å finne seg nye venner. Beretningen handler også om sønnen og hans mislykkede ekteskap. Bjarte Engers egen sykdom, og sorgen over sin kone og sønn driver ham mot fullstendig isolasjon.

  Kristus kommer og Maria

  262,- 299,-
  Sentralt i boken står en sønns skildringer av morens sykeleie, dødskamp og død. Ut fra denne emosjonelle erfaringen, som kan sies å være samlingens puls, gir forfatteren betraktninger over døden, den menneskelige tilværelse og språkets vesen, samt bibelske skikkelser som Jesus Kristus, Maria og Moses.

  Mennesket har korsets form

  262,- 299,-
  I denne diktsamlingen undersøker forfatteren troserfaringen i møte med naturvitenskapelige forklaringer. Troens mysterium er like virkelig som evolusjonsteorien, og diktene tar for seg menneskelivets utvikling for å fremheve hva som står på spill under økokrisen.

  Rov

  332,- 379,-
  Folkelivsskildring med drag av østfoldsk miljø og intonasjon. Tekstene har en direkte språktone, med en sterk tiltale og en gjennomført familieproblematikk.

  Fjellheim, Freddy O.