Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Finsterbusch, Monika

  Sorter etter

  Prinsesse Lillefe

  199,-
  Lillefe og vennene hennes er ikke spesielt flinke til å danse, men vil så gjerne være med på den årlige dansekonkurransen. Heldigvis kommer Lillefe på at de kan spørre blomsteralven om noen råd. Men først må de finne henne.

  Prinsesse Lillefe

  78,- 89,-
  Prinsesse Lillefe bor i et magisk blomsterslott. Her koser hun seg så mye sammen med dyr og planter fra morgen til kveld at hun helt glemmer innbydelsen til hennes aller første ball. Da musen Klara husker det, er det nesten for sent. Hvordan skal Lillefe klare å få tak i en ballkjole? Da får vennene hennes en idé.

  Prinsesse Lillefe og den lille delfinen

  157,- 179,-
  Lillefe og vennen hennes drar ut på tur i en luftballong. Plutselig havner de midt i en storm, og havner på en øde øy. De har mistet både ballongen og tryllestaven, og aner ikke hvordan de skal komme seg hjem. Men så dukker en liten delfin opp med vennene sine, og Prinsesse Lillefe får en god ide.

  Prinsesse Lillefe og den vesle dragen

  157,- 179,-
  Prinsesse Lillefe finner en dragebaby i hagen sin. Men dragejenta Mira vokser fort og begynner å blåse flammer på vennene sine. Heldigvis kan Lilliefe trylle om flammene til ufarlig røyk, noe som kanskje ikke er så lurt likevel.

  Prinsesse Lillefe og det vesle rådyret

  157,- 179,-
  Prinsesse Lillefe og vennene hennes kan ikke tro sine egne øyne: Heksa Alba har fanget et lite rådyr og bundet det i hagen sin. De tre vennene skynder seg å slippe fri det vesle rådyret og tar det med til Lillefes Blomsterslott. Men da heksa kretser ulende og sint rundt slottet på kosten sin en natt, finner Prinsesse Lillefe ut at det ikke bare er den søte rådyrkalven som trenger hjelp, men også den gretne heksa.

  Finsterbusch, Monika