Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Filosofi og religion

  Sorter etter
  Skjerm per side

  Antikken

  350,- 399,-

  Hva er da et menneske?

  288,- 329,-

  Jihad

  218,- 249,-

  Livsveien

  241,- 275,-
  Med utgangspunkt i C.G. Jung og Rudolf Steiners teorier handler boka om motet til å se seg selv og hvordan dette kan bidra til personlig utvikling.

  Martin Luther

  393,- 449,-

  Mytene som skapte Norge

  306,- 349,-
  Boka er en vandring i det norrøne og det middelalderske myteuniverset. Den ser på hva myter og legender fra vikingtida og middelalderen kan fortelle om de store forandringene som inntraff i overgangen fra hedendom til kristendom. Har litteraturliste og register.

  Norrøn religion

  393,- 449,-
  Boken er et oversiktsverk om norsk og nordisk religion og mytologi i vikingtiden. Her fortelles det om hedendommens guder, gudinner og andre mystiske skikkelser, om verdensbildet i vikingtiden og om skapelses- og undergangsmytene. En får også innblikk i forholdet mellom religion og samfunn i det førkristne Norden. I tillegg ser vi hvordan herskermaktens mytologi og ritualer var nært knyttet til religionen for øvrig. Sentralt i fremstillingen står vikingtidens hellige handlinger, eller riter og kult. Historien avsluttes med beretningen om brytningstiden da hedendommen ble skiftet ut med kristendommen. Har litteraturliste og stikkordregister.

  Profeten

  297,- 339,-
  Forfatteren formidler sin visdom gjennom profeten Almustafa. Her taler han om kjærlighet og ekteskap, om familie, barn og tro. I et poetisk språk forteller han hvordan vi skal leve for å være fullverdige moralske mennesker.

  Røff guide til Bibelen

  323,- 369,-

  Seloten

  350,- 399,-

  Ståsteder

  288,- 329,-

  Vantro undring

  306,- 349,-

  Veien

  323,- 369,-

  Verdens levende religioner

  437,- 499,-
  Boka gir en oversikt over store verdensreligioner som jødedom, kristendom, islam, hinduisme og buddhisme, men også mindre religiøse retninger som jainisme, sikhisme og ulike former for nyreligiøsitet. Den enkelte religion presenteres med historisk bakgrunn, troslære og hellige skrifter. Ingvild Sælid Gilhus, Lisbeth Mikaelsson, Armin W. Geertz, Bente Groth, Knut A. Jacobsen, Brita Pollan og Anne Sofie Roald er alle forskere og har skrevet om hvert sitt religionsområde i boka. Har litteraturliste og register.

  Filosofi og religion