Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Færøvik, Torbjørn

  Sorter etter

  Buddhas barn

  350,- 399,-
  Boka handler om forfatterens reise gjennom fire buddhistiske land, Vietnam, Kambodsja, Thailand og Burma. Reisen begynner i Hanoi, Vietnams hovedstad, og ender i Mandalay, en sagnomsust by i Burma. Boka gir en fremstilling av grønne åser og vakre templer, samtidig viser den hvordan disse landene er merket av en fortid med vold og krig. Boka skildrer en ferd gjennom ulike landskaper, og underveis møter forfatteren på forskjellige mennesker, både prinsesser og prostituerte, konger og fattigbønder. Har litteraturliste.

  Buddhas barn

  199,-

  Drømmen om Asia

  199,-
  I denne boken tar forfatteren oss med på en reise i den verdensdelen som sies å være i raskest endring, nemlig Asia. Reisen begynner i Tibet, fortsetter gjennom Japan, Kina, Vietnam, Thailand m.m. og slutter i Himalaya. Forfatteren lar oss møte menneskene, fargene, maten og luktene i disse landene på nært hold. Har litteraturliste.

  Drømmen om Asia

  199,-

  India

  199,-
  Siden India ble uavhengig i 1947, har landets folketall økt fra 340 millioner til en milliard. Her finnes et mylder av farger og friksjoner, av kulturer og mennesketyper som er blitt ristet sammen i et varig skjebnefellesskap. Et slik land skal ikke være lett å forstå. Men forfatteren har forsøkt. Han har reist tusen mil med buss, bil og tog, og han har besøkt portrom og leirhytter fra Himalaya i nord til Cape Commorin i sør.

  India

  199,-

  Kina

  199,-

  Kina

  306,- 349,-
  Forfatteren tar oss med på en reise gjennom Kina på Yangzi - Changjiang, den lange elva - selve livets elv, Kinas pulsåre. Det er en kunnskaps- og eventyrreise i fortid og nåtid. På reisen møter han alle slags mennesker, og reiser i det støyende dagliglivet, i kulturen, politikken, religionen og i historien. Har litteraturliste.

  Maos rike

  350,- 399,-

  Maos rike

  199,-

  Maos rike

  199,-

  Midtens rike

  149,-
  Med et spenn på over 4000 år av Kinas historie, gir forfatteren en innføring i landets dynastier, myter og kunst - og byr på nære møter med enkeltpersoners fortellinger og skjebner. Her presenteres pionerer og oppdagere, bønder og keisere. Har litteraturliste og navneregister. Denne utgaven er en lydbok i MP3-format. Den kan kun spilles i CD-spillere som kan spille av dette formatet.

  Midtens rike

  199,-

  Midtens rike

  350,- 399,-
  Med et spenn på over 4000 år av Kinas historie, gir forfatteren en innføring i landets dynastier, myter og kunst - og byr på nære møter med enkeltpersoners fortellinger og skjebner. Her presenteres pionerer og oppdagere, bønder og keisere. Har litteraturliste og navneregister.

  Orientekspressen

  350,- 399,-

  Orientekspressen

  199,-

  Veien til Xanadu

  199,-
  Forfatteren forteller om sin reise i Marco Polos fotspor. Han tar oss med på en reise som strekker seg fra Venezia i Italia, over Middelhavet til Tyrkia, så landeveien til Kina - vel 1700 mil gjennom fjell og ørkener til Xanadu. Har litteraturliste.

  Færøvik, Torbjørn