Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Steinar Imsen

  Europa 1300-1550

  439,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  Middelalderen tok slutt en gang mellom 1300 og 1600. Avviklingen av det gamle og dannelsen av det nye samfunn er emnet for denne boka, som forsøker å belyse demografiske, sosiale, økonomiske, politiske, krikelige og intellektuelle sider ved denne prosessen. Har litteraturliste og register.
  ISBN/EAN: 9788200454069

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  MIDDELALDEREN tok slutt en gang mellom 1300 og 1600. Avviklingen av det gamle og dannelsen av det nye samfunn er emnet for denne boka, som søker å belyse demografiske, sosiale, økonomiske, politiske, kirkelige og intellektuelle sider ved denne prosessen. Sentralt i framstillingen står framveksten av den nye fyrstestaten, som skulle komme til å prege det politiske Europa fram til revolusjonene 1789-1848, og den nye markedsøkonomien, som etter 1500 skulle bidra til å sikre europeisk hegemoni i verdenssamfunnet. STEINAR IMSEN er professor i historie ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).
  Detaljer
  Utgivelsesår 2019
  Forlag Universitetsforl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788200454069
  Kategorier Europeisk historie
  Sted Europa
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  MIDDELALDEREN tok slutt en gang mellom 1300 og 1600. Avviklingen av det gamle og dannelsen av det nye samfunn er emnet for denne boka, som søker å belyse demografiske, sosiale, økonomiske, politiske, kirkelige og intellektuelle sider ved denne prosessen. Sentralt i framstillingen står framveksten av den nye fyrstestaten, som skulle komme til å prege det politiske Europa fram til revolusjonene 1789-1848, og den nye markedsøkonomien, som etter 1500 skulle bidra til å sikre europeisk hegemoni i verdenssamfunnet. STEINAR IMSEN er professor i historie ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU).
  Detaljer
  Utgivelsesår 2019
  Forlag Universitetsforl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788200454069
  Kategorier Europeisk historie
  Sted Europa