Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Eugenides, Jeffrey

  Sorter etter

  Formål ekteskap

  149,-
  USA, tidlig på åttitallet. Madeleine er litteraturstudent på universitetet. Mens medstudentene er mest opptatt av å diskutere Derrida og plukke klassikerne fra hverandre, går hun motsatt vei. Madeleine skriver oppgave om Jane Austen og George Eliot og leser helst 1800-tallsromaner om kysekledde unge kvinner i gifteklar alder, med minst to unge beilere. Fiksjonen innhenter virkeligheten da to veldig forskjellige menn blander seg inn i livet hennes.

  Jomfrudød

  149,-
  Boka handler om de fjerne ungdomsårene da alt tar form og alt som hender blir bestemmende. Om de fem Lisbon-søstrene og de unge guttene, nå nesten middelaldrende, som elsket dem og aldri kom over deres brå død. Om erotisk oppvåkning og tenårenes balansegang mellom uskyld og erfaringer.

  Middlesex

  149,-
  1922 ankommer Desdemona og Lefty Detroit. De er vaksinert og avluset på Ellis Island og er klare til å starte et nytt liv som mann og kone. De har flyktet fra Smyrna der tyrkerne bokstavelig talt drev den greske befolkningen på sjøen med sine grusomme nedslaktninger. Med en mørk hemmelighet i bagasjen møter de den nye verden. Trettiåtte år senere kommer Calliope til verden. Som tredje generasjon i denne høyrøstede og dramatiske gresk-amerikanske familien forsøker hun å bli den mest amerikanske jenta i klassen. Men det er noe som ikke stemmer med Callie. Hun vokser opp uten å utvikle seg som jenter flest, og da hun forelsker seg i en kjederøykende klassevenninne med sans for teater, styrker det henne i troen på at hun ikke er som andre jenter.

  Sannhetsvitne

  332,- 379,-

  Eugenides, Jeffrey