(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Forfatter: Terri Jentz

  Et selsomt paradis

  149,-
  Lagerstatus: Ukjent, oppdateringer mottas ikke
  Format: Pocket
  22. juni 1977 blir de to studentene Terri Jentz og Shayna Weiss forsøkt drept da en ukjent mann kjører over teltet de sover i. Deretter går han til angrep på dem med øks. Den brutale forbrytelsen rapporteres av medier over hele landet, men ingen blir pågrepet. Dette blir slutten på ungdomstiden og vennskapet dem imellom. Shayna lider av hukommelsestap og Terri blir alene om minnene. Femten år senere reiser hun tilbake til den lille byen hvor hun nesten ble drept. Hun finner ut at mange mener å vite hvem som stod bak overfallet, men som likevel aksepterer at han går omkring som en fri og farlig mann midt iblant dem. Hun bestemmer seg for å finne sannheten om drapsforsøket. Sakte, men sikkert sirkler hun inn den mistenkte. Til slutt står hun ansikt til ansikt med den angivelige øksemannen.
  ISBN/EAN: 9788202282103

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  En junikveld i 1977 blir studentene Terri Jentz og Shayna Weiss forsøkt drept. Den brutale forbrytelsen rapporteres av medier over hele landet, men ingen blir pågrepet. Femten år senere reiser Jentz tilbake til den lille byen hvor hun nesten ble drept. Hun bestemmer seg for å etterforske drapsforsøket på seg selv.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2008
  Forlag Cappelen
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202282103
  Kategorier Memoarer
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  En junikveld i 1977 blir studentene Terri Jentz og Shayna Weiss forsøkt drept. Den brutale forbrytelsen rapporteres av medier over hele landet, men ingen blir pågrepet. Femten år senere reiser Jentz tilbake til den lille byen hvor hun nesten ble drept. Hun bestemmer seg for å etterforske drapsforsøket på seg selv.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2008
  Forlag Cappelen
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202282103
  Kategorier Memoarer