Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Eriksen, Helga Gunerius

  Sorter etter

  Dersom du

  200,-
  Ein politisk roman som aktualiserer tilhøvet mellom skrifta og det verkelege, mellom romanskrivar og lesar, mellom innleving og distanse. Forfattaren inviterer lesaren til å leve seg inn i andre mulige og umulige utopiar.

  Donna Q

  250,-
  Donna Q og Frida F er gode vener. Det er Frida F som skriv dagbok. F står for fredeleg og forvirra. Kvar dag i januar skriv ho i dagboka og startar med eit sitat. Mykje skjer i løpet av ein månad. Det største jordskjelvet følgjer med ein basketball-spelar ved namn Jim, som får tilnamnet L.

  Du skal vita alt

  249,-
  Donna har fått et barn, lille Josefine. Hun har ikke fortalt noen hvem faren er. Nå har hun blitt invitert på ferie til Mallorca der hun møtte José i fjor. Kanskje møter hun ham igjen, gutten som foreløpig er uvitende om at han har en datter. Dette er oppfølgeren til Eg er på veg.

  Eg øver meg, eg øver meg

  200,-

  Finn Inga!

  250,-
  Finn er fastbuande på øya, og driv mest med båten for seg sjølv. Inga kjem frå byen og kjem på sommarferie til hytta. I år er ikkje Inga den same som Finn kjenner frå før. Ho er vaksnare, og verkar ulukkeleg. Kva kan Finn gjera for henne?

  Inga jente er som du!

  200,-

  Katten må sova ute

  200,-
  Boka inneheld 17 forskjellige fortellingar av 14 forskjellige forfattarar. For deg som har lært å lese sjølv. Illustrert.

  Komme og gå

  250,-
  Ein liten gut har stukke heimanfrå fordi mor var sint, og han går og går og ser og ser, til han brått kjenner seg både bortkommen og einsam. Heldigvis er det nokon som er ute og leitar, kanskje etter han? Ei biletbok med svart-kvitt foto frå ein drabantbyskog.

  Påls reise

  269,-
  Pål er glad i båter og reiser. Han tar med seg søsteren Karina, nevøen Thomas og sin gode venn Wenche på tur med Hurtigruta fra Bergen til Kirkenes og tilbake. De opplever mye på turen, både på skipet og i land. De passerer polarsirkelen, Pål blir sjøsyk i storm, han spiser vikingmiddag i Lofoten og kjører hundespann i Troms og skuter i Finnmark. Boka er tilrettelagt med enkelt innhold.

  Peri og Peti vender om

  201,- 229,-
  Tilrettelagt med enkelt innhold.

  Roma amoR

  250,-
  I vinterferien får Inga ei ekstra ferieveke frå vidaregåande, for å reisa til Roma med onkel Inge. Dei hamnar midt oppi ein stor antikrigsdemonstrasjon, som kanskje får større konsekvensar for Inga enn for Irak

  Vi kjem frå havet

  184,-
  Ei jente og ein gut på ei strand ved havet. Dei kjem frå heilt ulike verder men her er dei berre barn av stjernestøv og sand. Jenta kastar seg i bøljene og sym utover Guten prøver å stanse henne, han veit at langt der ute blir det farleg, når tidevatnet dreg seg attende. Ho tek det som ein leik og sym berre fortare når han kjem fossande etter henne.

  Eriksen, Helga Gunerius