Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Eriksen, Helga Gunerius

  Sorter etter

  Donna Q

  250,-
  Donna Q og Frida F er gode vener. Det er Frida F som skriv dagbok. F står for fredeleg og forvirra. Kvar dag i januar skriv ho i dagboka og startar med eit sitat. Mykje skjer i løpet av ein månad. Det største jordskjelvet følgjer med ein basketball-spelar ved namn Jim, som får tilnamnet L.

  Du skal vita alt

  249,-
  Donna har fått et barn, lille Josefine. Hun har ikke fortalt noen hvem faren er. Nå har hun blitt invitert på ferie til Mallorca der hun møtte José i fjor. Kanskje møter hun ham igjen, gutten som foreløpig er uvitende om at han har en datter. Dette er oppfølgeren til Eg er på veg.

  Finn Inga!

  250,-
  Finn er fastbuande på øya, og driv mest med båten for seg sjølv. Inga kjem frå byen og kjem på sommarferie til hytta. I år er ikkje Inga den same som Finn kjenner frå før. Ho er vaksnare, og verkar ulukkeleg. Kva kan Finn gjera for henne?

  Påls reise

  269,-
  Pål er glad i båter og reiser. Han tar med seg søsteren Karina, nevøen Thomas og sin gode venn Wenche på tur med Hurtigruta fra Bergen til Kirkenes og tilbake. De opplever mye på turen, både på skipet og i land. De passerer polarsirkelen, Pål blir sjøsyk i storm, han spiser vikingmiddag i Lofoten og kjører hundespann i Troms og skuter i Finnmark. Boka er tilrettelagt med enkelt innhold.

  Peri og Peti vender om

  201,- 229,-
  Tilrettelagt med enkelt innhold.

  Eriksen, Helga Gunerius