Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Ericsson, Kjersti

  Sorter etter

  Alene

  140,- 159,-
  Forfatteren skriver om hvordan det var å miste mannen sin etter et år med sjukdom, om hvordan det var å leve med en som skulle dø, og om det første året uten han.

  Den hjelpsomme okkupanten

  323,- 369,-

  Krigsbarn i fredstid

  399,-
  Boken skildrer oppveksten til krigsbarna og forteller hva som skjedde i hjem og skole, i nærmiljøet og på institusjonene. Gjennom krigsbarnas livshistorier får man også et bilde av etterkrigs-Norge, der nye mønstre og sammenhenger trer fram. Ett hovedperspektiv tar for seg det sterke båndet mellom krig og seksualitet, som bestemte synet på krigsbarna og mødrene deres for lang tid framover, ett annet hovedperspektiv tar for seg den gryende velferdsstatens forhold til dem som ble oppfattet som problemgrupper, der marginalisering og utstøting ofte gikk hånd i hånd med forsøk på hjelp og behandling. Har litteraturliste og register.

  Samfunnets stebarn

  369,-
  Boken handler om hvordan barn uten forsørgere har blitt behandlet av det offentlige og av private organisasjoner. Boken består av åtte frittstående deler som forteller om barn som har vært alt fra politiske prosjekter til barnevernsnomader. Har noter, litteratur og stikkord.

  Ericsson, Kjersti