Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  En plass på pallen

  529,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Pocket
  I denne boken stilles kritiske spørsmål ved idretten, med fokus på konkurransemomentet i både toppidrett og allmennidrett. Den diskuterer blant annet om konkurranse fremmer fellesskap, øker prestasjoner, er karakterbyggende, innebærer en sunn selvrealisering og hvorvidt doping er en naturlig konsekvens av kommersialiseringen. Spørsmålene drøftes ut fra ulike etiske og antropologiske perspektiver. Med litteraturliste og person- og stikkordregister.
  ISBN/EAN: 9788276349108

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Konkurranseidrett og toppidrett er blitt en viktig del av det norske samfunn. Spesielt merkes det under store mesterskap som VM og OL, men også ellers. Fotballen ruller og går. Vinterhelgenes sendeflater domineres av vinteridrettene. Engasjementet er stort så vel hos utøvere som hos tilskuere. Idretten er blitt noe selvfølgelig - som det i liten grad settes spørsmålstegn ved. I En plass på pallen stilles slike spørsmål. De er kritiske, men i ordets egentlige forstand: Det gjelder å skille det positive fra det som er problematisk. Særlig fokuseres det på konkurransemomentet, både allment og innen toppidrett. Fremmer konkurranse fellesskap? Øker det prestasjonene? Er det karakterbyggende? Innebærer det en sunn selvrealisering? Fører kommersialiseringen til en ny forståelse av idrett? Er doping egentlig en naturlig konsekvens av denne utviklingen? Finnes det moralske og ikke-moralske konkurranser innen idrett? Slike og mange andre spørsmål drøftes ut fra ulike etiske og antropologiske perspektiver. Boken hører hjemme innen idrettsfilosofien. Dens viktigste faglige bidrag er drøftingen av konkurranse og toppidrett ut fra et antropologisk relasjonsperspektiv. Som sådan vil den kunne være nyttig også i undervisningssammenhenger på høgskole- og universitetsnivå.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2011
  Forlag Høyskoleforl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788276349108
  Kategorier Sosialantropologi og kulturell antropologi
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Konkurranseidrett og toppidrett er blitt en viktig del av det norske samfunn. Spesielt merkes det under store mesterskap som VM og OL, men også ellers. Fotballen ruller og går. Vinterhelgenes sendeflater domineres av vinteridrettene. Engasjementet er stort så vel hos utøvere som hos tilskuere. Idretten er blitt noe selvfølgelig - som det i liten grad settes spørsmålstegn ved. I En plass på pallen stilles slike spørsmål. De er kritiske, men i ordets egentlige forstand: Det gjelder å skille det positive fra det som er problematisk. Særlig fokuseres det på konkurransemomentet, både allment og innen toppidrett. Fremmer konkurranse fellesskap? Øker det prestasjonene? Er det karakterbyggende? Innebærer det en sunn selvrealisering? Fører kommersialiseringen til en ny forståelse av idrett? Er doping egentlig en naturlig konsekvens av denne utviklingen? Finnes det moralske og ikke-moralske konkurranser innen idrett? Slike og mange andre spørsmål drøftes ut fra ulike etiske og antropologiske perspektiver. Boken hører hjemme innen idrettsfilosofien. Dens viktigste faglige bidrag er drøftingen av konkurranse og toppidrett ut fra et antropologisk relasjonsperspektiv. Som sådan vil den kunne være nyttig også i undervisningssammenhenger på høgskole- og universitetsnivå.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2011
  Forlag Høyskoleforl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788276349108
  Kategorier Sosialantropologi og kulturell antropologi