Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  En kreativ hilsen

  262,-
  299,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  I denne boken finner du mange forslag til kort for hele året, og for forskjellige anledninger og begivenheter. Dekoratsjonene er enten sydd med nål og tråd, klippet eller skåret til. Her er utfordringer både for øvede kortmakere og for nybegynnere. Kortene passer til standardkonvolutter. Med innføring i materialvalg, verktøy og teknikker.
  ISBN/EAN: 9788202292249

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Oppdag gleden ved å lage og gi personlige kort! Kortlaging er en morsom hobby. Det er slett ikke vanskelig heller, hvis du følger forklaringene i boken. Du finner kort som kan tilpasses alle mulige anledninger. Noen av kortene er klassiske og stilrene, andre er frodige og fargerike - eller søte og naive. Her er utfordringer for både øvede og ferske kortmakere. Dette er boken som virkelig gir deg lyst til å komme igang! Motivene er enten sydd med nål og tråd, klippet eller skåret med hobbykniv. Det er stor variasjon i temaer og teknikker.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Cappelen Damm
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202292249
  Kategorier Bokkunst, papirkunst og -forming
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Oppdag gleden ved å lage og gi personlige kort! Kortlaging er en morsom hobby. Det er slett ikke vanskelig heller, hvis du følger forklaringene i boken. Du finner kort som kan tilpasses alle mulige anledninger. Noen av kortene er klassiske og stilrene, andre er frodige og fargerike - eller søte og naive. Her er utfordringer for både øvede og ferske kortmakere. Dette er boken som virkelig gir deg lyst til å komme igang! Motivene er enten sydd med nål og tråd, klippet eller skåret med hobbykniv. Det er stor variasjon i temaer og teknikker.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Cappelen Damm
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202292249
  Kategorier Bokkunst, papirkunst og -forming