Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Emberland, Terje

  Sorter etter

  Da fascismen kom til Norge

  306,- 349,-

  Himmlers Norge

  229,-

  Hva er konspirasjonsteorier

  199,-

  Knut Gribb ; Knut Gribb : gullets forbannelse

  169,-
  Sfærenes musikk: I 1905, mens nasjonen jubler, blir en banksjef myrdet. 30 år senere er mordgåten fortsatt uløst, men fortiden er i ferd med å innhente fire mennesker med en felles hemmelighet, og morderen slår til på ny. Gullets forbannelse: Storkrigen raser i Europa. Norge trøster seg ved radioapparatene, men fra havet kommer en illevarslende melding. En ung mann forsvinner, åndeverdenen huserer, og selve nasjonens skjebne står på spill. I hovedrollene: Lasse Lindtner, Trond Brænne, Mads Ousdal, Jan Grønli, Kaare Conradi og Lise Fjeldstad.

  Knut Gribb ; Knut Gribb : havdypets røst

  169,-
  Dødebokens vokter: Mordværelset er låst og lukket, men likevel har en mann fått strupen oppskåret der inne. Redselen brer seg da det dukker opp nye navn med usynlig skrift i dødeboken, et av navnene tilhører en politimann. Havdypets røst: Et lik dukker opp under avdukingen av en statue i Kragerø. Noen spekulerer i om byen er hjemsøkt av en selvmordsepidemi, men hva skjuler seg i havdypet? I rollene: Kai Remlov, Lasse Lindtner, Trond Brænne, Mads Ousdal, Ole-Jørgen Nilsen, Jan Grønli og Nils Ole Oftebro, m.fl.

  Religion og rase

  287,- 328,-
  Forfatteren tar for seg de mest radikale norske nasjonalsosialistene på 1930- og 40-tallet, trenger dypt ned i de norske nyhedningenes tenkemåte og avdekker hvilke personlige opplevelser og ideologiske påvirkninger som formet deres tro og selvforståelse. Boken gir innsikt i en rasistisk, antisemittisk og hedensk-religiøs subkultur i Norge, samtidig som den også gir innsikt i en politisk-religiøs tenkemåte som i økende grad preger dagens høyreekstremisme. Med litteraturliste og personregister.

  Emberland, Terje