(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Eliassen, Ruben

  Sorter etter

  Azur

  157,- 179,-
  Dette er forhistorien til Azur, den utstøtte og beundrete havmannen som er utvalgt til å samle folket sitt til ett folk. Azur og broren Ezau svømmer inn i den forbudte byen Azrantis, som voktes av statuen Ciberos. Ciberos holder et septer, kalt Krakens septer, i den ene hånden. Ezau lokker Azur til å ta septeret fra den onde statuen. Dette er den første boka om Azur.

  Azur

  157,- 179,-
  Dette er forhistorien til Azur, den utstøtte og beundrete havmannen som er utvalgt til å samle folket sitt til ett folk. Azur skal føre folket sitt sammen og møte den mektige trollmannen som bærer boka Phenomena. Dette er den tredje boka om Azur.

  Azur

  157,- 179,-
  Dette er forhistorien til Azur, den utstøtte og beundrete havmannen som er utvalgt til å samle folket sitt til ett folk. Ezau presser lillebroren til det ytterste, og Azur må prøve å holde på det han har igjen av verdighet. Etter hvert går det opp for han at ingen ting kan bli som før, og etter et angrep på drageridderne ser han at han er blitt en terracuz. Dette er den femte boka om Azur.

  Azur

  157,- 179,-
  Dette er forhistorien til Azur, den utstøtte og beundrete havmannen som er utvalgt til å samle folket sitt til ett folk. Det dukker opp to alvebarn, Alk og Ilke, som kan endre både Azurs skjebne og hele Aldras fremtid. Dette er den fjerde boka om Azur.

  Azur

  157,- 179,-
  Dette er forhistorien til Azur, den utstøtte og beundrete havmannen som er utvalgt til å samle folket sitt til ett folk. Kraken og Ciberos jakter på Azur, og han må se om redningen fins nede i dypet der de tusen sjeler vandrer hvileløst. Dette er den andre boka om Azur.

  Azur

  157,- 179,-
  Dette er forhistorien til Azur, den utstøtte og beundrete havmannen som er utvalgt til å samle folket sitt til ett folk. Azur er nesten blitt en terraqus, men noe våkner i han da han drar kjensel på to skikkelser som kjemper for livet i sanden. Azur må velge om han skal redde alvebarna eller la være. Dette er siste bok av seks om Azurs forhistorie.

  De som arver jorden

  306,- 349,-
  Issais Haile Franzen blir funnet hengt i en leilighet i Gamlebyen, men har han begått selvmord? Den uortodokse spaneren Sean skyr ingen midler for å finne sannheten. Dette er den andre boka i Memento-serien.

  Det tapte hjertet

  175,- 199,-
  Ilke og Alk befinner seg plutselig i Trondhjem, i vår farlige verden. Hemmeligheter blir avdekket og alvebarna får vite den mørke sannheten om blant annet inkvisisjonen, oppdagelsen av Amerika og det som skjer bak murene i Nidarosdomen.

  En mørkere himmel

  131,- 149,-

  Enigma

  175,- 199,-
  Ondskapen sprer seg i Aldra. Alk og Ilke står overfor store utfordringer, mens Millian og Azur knytter helt spesielle bånd. Det virker som om Sha-ra ikke er frisk, og i profetiene står det at den hvite fyrsten, det vil si Alk, vil dø en bortkastet død.

  Frostens datter

  175,- 199,-
  Den hvite fyrsten, frostens datter, Rathu, vinterprinsen, Azur, Jolsah og kong Veha står alle samlet foran det endelige slaget på Gredomsletten. Det som står skrevet i Phenomenaboken skal skje, men det er fortsatt usikkert om det er nå Aldra skal reddes fra den onde tanken. Dette er den siste boken i serien.

  Parados' øye

  175,- 199,-
  Den onde trollmannen Sherpa har sendt norquene for å stjele Parados' øye fra Phantelom, dragenes mor. Den magiske steinen kan åpne døren til andre verdener, og Sherpa vil bruke den til å ta makten i Aldra. Dragene ber trollmannen Sha-ra om hjelp, dermed blir også alvebarna Alk og Ilke og vinterbjørnen Arol trukket inn i et eventyr som vil avgjøre Aldras fremtid og sette profetien på spill.

  Profetiens utvalgte

  175,- 199,-
  Det finnes en gammel spådom om at to alvebarn skal fri verden fra den onde makten. For alvebarna Alk og Ilke blir det etter hvert klart at de er de utvalgte. Med hver sine helt spesielle egenskaper, og med gode venner i trollmannen Sha-ra og vinterbjørnen Arol, drar de ut i verden for å kjempe mot ondskapen. En verden befolket av alver, vinterbjørner, trollmenn og andre skapninger, både onde og gode.

  Trollmannen

  175,- 199,-
  Slaget ved Gredomsletten nærmer seg, styrkene fra nord samler seg, og Alk Ilke og Millian står uten Sha-ra. Når også Tarkan står fram som bæreren av Phenomenaboken og de står ansikt til ansikt med Sherpa, må de utvalgte ta i bruk alle sine motkrefter og sine allierte.

  Utfrielsen

  175,- 199,-
  Ondskapen fra nord brer seg over stadig større deler av Aldra; landsbyer er helt forlatt og naturen nærmest utdødd. Den onde trollmannen Tarkan har kommet til morokenes landsby med en befaling om å drepe alle alver. Et grusomt tilbakevendende mareritt vekker Alk hver bidige natt. En blodig drøm som forteller at alvefolket trenger de utvalgte tvillingene nå. I profetiene står det skrevet et ondt varsel, noe som er langt verre enn Alks foruroligende drømmer.

  Eliassen, Ruben