Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Ekvik, Steinar

  Sorter etter

  Kunsten å leve

  261,- 298,-

  Livsreisen

  261,- 298,-
  Hver dag legger vi bak oss en liten etappe av livsreisen vår. Boka handler om disse dagene, både de gode og de mindre gode. Hvordan er vi til stede i livets mange øyeblikk? Hvilke holdninger ligger i bunn for det livet vi lever? Hvilke verdier er med på å stake ut kursen for livsreisen videre?

  Se meg

  174,- 198,-
  Gjennom små epistler reflekterer forfatteren over hva det vil si å bli sett. Han viser mennesker i ulike situasjoner hentet fra sin bakgrunn i menigheten, fra reiser og sin virksomhet som sykehusprest.

  Ta det som en mann

  259,- 295,-
  Det oppstår lett konflikter fordi menn og kvinner har forskjellige måter å reagere på. I denne boka ser forfatteren nærmere på hva som gjør oss forskjellige og hvilke følger disse ulikhetene får, spesielt i sorg. Har litteraturliste.

  Tårer uten stemme

  261,- 298,-
  Boken handler om hvordan voksne kan kan komme barn som sørger i møte. Forfatteren tar for seg emner som åpenhet i sorg og kriser, barn og begravelser, om å se de døde, når barn skåner sine foreldre, om tause barn og og om sorg ved skilsmisse.

  Trøste og bære

  261,- 298,-
  Boka handler om hvordan vi kan hjelpe hverandre i livets motbakker. Forfatteren som er prest, skriver om hvordan vi mennesker opplever tap, lidelser, sorg og savn, og om hvordan vi kan stille opp for hverandre i nabolag og lokalsamfunn når en krise inntreffer. I tillegg handler boka om samspillet mellom mennesker generelt, og om hvordan relasjonene mellom familie, venner og kollegaer kan styrkes.

  Ekvik, Steinar