Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Eksperimentell folkefest

  149,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  ISBN/EAN: 9788293097150

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Som alle kulturarrangementer med en historie har Kongsberg Jazzfestival hatt oppturer og nedturer. Den store fortellingen er likefult historien om hvordan lidenskapen som driver kultur-Norge, har endret seg i løpet av 50 år. Fra å være noen få ildsjeler i en liten genre har engasjementet smittet til stadig flere frivillige og musikere. Over tid har politikere, næringsliv og et voksende publikum latt seg rive med. "Eksperimentell folkefest" inneholder mange av de beste bildene tatt på Kongsberg Jazzfestival i løpet av femti år, med beskrivende sitater fra mennesker som var til stede. Derfor er dette først og fremst en billedbok om lidenskap.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2014
  Forlag Frekk forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788293097150
  Kategorier Populærmusikk
  Sted Buskerud
  Stilretninger Jazz
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Som alle kulturarrangementer med en historie har Kongsberg Jazzfestival hatt oppturer og nedturer. Den store fortellingen er likefult historien om hvordan lidenskapen som driver kultur-Norge, har endret seg i løpet av 50 år. Fra å være noen få ildsjeler i en liten genre har engasjementet smittet til stadig flere frivillige og musikere. Over tid har politikere, næringsliv og et voksende publikum latt seg rive med. "Eksperimentell folkefest" inneholder mange av de beste bildene tatt på Kongsberg Jazzfestival i løpet av femti år, med beskrivende sitater fra mennesker som var til stede. Derfor er dette først og fremst en billedbok om lidenskap.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2014
  Forlag Frekk forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788293097150
  Kategorier Populærmusikk
  Sted Buskerud
  Stilretninger Jazz