Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Eidissen, Bjørn

  Sorter etter

  Mads og Mia i parken

  218,- 249,-
  Mads og Mia møter mange morsomme dyr i parken. Blant annet piggsvin, ekorn, duer, ender, hunder, katter, mus, svaner og frosker.

  Mads og Mia leter etter dyr og planter

  262,- 299,-
  Mads og Mia oppdager småkryp: Mads og Mia liker å lete etter småkryp, og i denne boken blir vi med dem på jakt etter larver og sommerfugler, marihøner, tordivler, humler, veps, edderkopper, skrukketroll og andre små dyr som finnes i lufta og på bakken. Mads og Mia ser på blomster: Mads og Mia liker å se på blomster, og i denne boken blir vi med dem ut og ser på hestehov, blåveis, hvitveis, maigull, liljekonvall, rødkløver, prestekrager, tiriltunge og flere andre planter som vokser i åker og eng, i grøftekanten og i mange hager. Mads og Mia på stranda: Mads og Mia utforsker livet ved sjøen. Her bygger de blant annet sandslott, fisker krabber, finner skjell, sjøstjerner og kråkeboller.

  Mads og Mia oppdager småkryp

  175,- 199,-
  Mads og Mia liker å lete etter småkryp, og i denne boken blir vi med dem på jakt etter larver og sommerfugler, marihøner, tordivler, humler, veps, edderkopper, skrukketroll og andre små dyr som finnes i lufta og på bakken.

  Mads og Mia ser på blomster

  175,- 199,-
  Mads og Mia liker å se på blomster, og i denne boken blir vi med dem ut og ser på hestehov, blåveis, hvitveis, maigull, liljekonvall, rødkløver, prestekrager, tiriltunge og flere andre planter som vokser i åker og eng, i grøftekanten og i mange hager.

  Natur og univers 3

  829,-
  Lærerveiledninga gir tips til undervisninga, har kopieringsoriginaler, kapittelprøver og lysark som viser de fleste tegningene i elevboka.

  Eidissen, Bjørn