Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Eggen, Nora S.

  Sorter etter

  Den utvalgte

  174,- 198,-
  Biografien består av tre deler, som tilsvarer de tre fasene i Muhammads liv: Livet før Muhammad ble utpekt som profet, livet i Mekka, etter at han mottok sine åpenbaringer, og til sist livet i Medina, hvor han bygget opp det første muslimske samfunn. Boken tar også opp viktige trekk ved muslimsk religion og tradisjon.

  Islam

  270,-
  Boken tar for seg Islam. Forfatteren forteller om hvordan islam ser på menneskets frihet og ansvar, på liv og død, ondt og godt, og om hvordan troen praktiseres. Boken tar for seg mange av islams generelle og konkrete retningslinjer, og viser eksempler på det uttrykket islam har i arkitektur og kunst.

  Koranen

  350,- 399,-
  I denne boken er det lagt vekt på å formidle hva Koranen betyr i den islamske tradisjonen. Det gis innføringer i de klassiske koran-vitenskapene tekstkritikk, språkanalyse og tolkning, det redegjøres for synet på åpenbaring og på de dannelsestradisjonene som knytter seg til Koranen. Dessuten illustreres de språklige og kulturelle sporene Koranen har satt, og stadig setter. Med register.

  Eggen, Nora S.