Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk
    Forfatter: Peter Gotthardt

    Dvergenes huler

    131,-
    149,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    Det eneste våpenet som kan ta livet av kongen er det forheksede sverdet Tyrving. Katla og Knøtten prøver å gjøre seg til venns med de hissige dvergene som vokter sverdet, men først må de lure en flokk med røvere. Dette er den andre boka om Katla og Knøtten.
    ISBN/EAN: 9788282600279

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.    Katla og Knøttener en serie illustrerte barnebøker hvor handlingen utspiller seg i de nordiske landene med en norrøn bakgrunnshistorie. Det hviler en forbannelse over sverdet Tyrving - det eneste våpen i verden som kan ta kongens liv. For å få tak i sverdet og beskytte kongen, sendes Katla og Knøtten ut på oppdrag sammen med krigeren Bjarke og skjoldmøyen Hervor. Dessverre er de voksne sjelden til hjelp, og ofte må Katla og Knøtten løse sakene på egen hånd. Dvergene er de eneste som vet hvor Tyrving befinner seg. I Dvergenes huler må Katla og Knøtten hjelpe dvergene med å få tilbake sitt hellige gullbeger, Dverglykke, mot at de forteller hvor det magiske sverdet er. Men en hensynsløs røverbande står mellom Katla og Knøtten og Dverglykke. Er de kløktige nok til å løse oppgaven?
    Detaljer
    SERIE Katla Knøtten
    Utgivelsesår 2012
    Forlag Front forl.
    Språk Bokmål
    ISBN 9788282600279
    Kategorier Skjønnlitteratur for barn og ungdom og sanne historier
    Interesse Interest age- from c 6 years
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Katla og Knøttener en serie illustrerte barnebøker hvor handlingen utspiller seg i de nordiske landene med en norrøn bakgrunnshistorie. Det hviler en forbannelse over sverdet Tyrving - det eneste våpen i verden som kan ta kongens liv. For å få tak i sverdet og beskytte kongen, sendes Katla og Knøtten ut på oppdrag sammen med krigeren Bjarke og skjoldmøyen Hervor. Dessverre er de voksne sjelden til hjelp, og ofte må Katla og Knøtten løse sakene på egen hånd. Dvergene er de eneste som vet hvor Tyrving befinner seg. I Dvergenes huler må Katla og Knøtten hjelpe dvergene med å få tilbake sitt hellige gullbeger, Dverglykke, mot at de forteller hvor det magiske sverdet er. Men en hensynsløs røverbande står mellom Katla og Knøtten og Dverglykke. Er de kløktige nok til å løse oppgaven?
    Detaljer
    SERIE Katla Knøtten
    Utgivelsesår 2012
    Forlag Front forl.
    Språk Bokmål
    ISBN 9788282600279
    Kategorier Skjønnlitteratur for barn og ungdom og sanne historier
    Interesse Interest age- from c 6 years