Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Duras, Marguerite

  Sorter etter

  Demning mot Stillehavet

  179,-
  17-årige Suzanne og broren Joseph, bor sammen med moren, som er enke. For sparepengene sine har moren kjøpt noe som viser seg å være et ufruktbart landområde i Vietnam, der Stillehavet hvert år flommer inn og ødelegger avlingen. Moren, gammel, men sterk og sta, får i gang byggingen av en demning, men naturen er sterkere enn henne. Hun prøver derfor å redde familien ved å gifte bort datteren. Den rike, fremmede herr Jo, og ikke minst diamantene hans, er kanskje redningen?

  Elskeren

  179,-
  En kjærlighetshistorie om en ung fransk skolepike på 15 12 som på fergen over Mekongfloden i Indokina møter en ung, stenrik kineser. Han forelsker seg i henne, og hun blir uten videre hans elskerinne. Forholdet vekker skandale i kolonien, hvor den unge piken nærmest blir betraktet som en prostituert og utstøtt av det gode selskap. Elskerens far vil heller se sønnen død enn gift med den hvite horen.

  Savannah Bay

  201,- 229,-
  Ei ung jente trekkjer bestemor si inn i eit spel av minne henta fram ved ettermiddagsteen. Bestemora har vore skodespelar, og jenta tenkjer seg at den evige historia om den unge jenta som døydde av kjærleik, ikke er ei sann historie. Men lesaren skjønar at den unge jenta som er dømt av sin eigen pasjon, er jentas døde mor.

  Sommeren 80

  169,-

  Sommerregn

  288,- 329,-

  Stedene

  175,- 200,-

  To erotiske fortellinger

  169,-

  To erotiske fortellinger

  201,- 229,-
  Boken inneholder to av forfatterens fortellinger. Mannen i korridoren og Dødens sykdom. Disse to har en felles grunnkonstruksjon og tematikk som innbyr til å se dem i sammenheng. Begge er prosalyriske tekster, som skildrer det seksuelle møtet mellom to fullstendig anonyme, navnløse personer.

  Yann Andréa Steiner

  149,-

  Duras, Marguerite