Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Dinosaur

  157,-
  179,-
  Lagerstatus: Midlertidig tomt på lager
  Format: Pocket
  ISBN/EAN: 9788253537931

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Vi er omgitt av et fascinerende dyreliv på alle kanter. I verdenshavene svømmer enorme hvaler og haier. Spektakulære landdyr, som de store kattene, elefanter og sjiraffer, lever på land. Villmarksområder over hele verden er fulle av insekter, fugler og tusenvis av andre levende vesener. Likevel viser alle fossilene som er oppdaget, at de nålevende dyrene bare representerer toppene på det skjulte og forbløffende livstreet som strekker seg hundrevis av millioner år tilbake i tid. Omfattende fossilfunn kan fortelle en utrolig og komplisert historie om evolusjon og utryddelse. Nåtidens dyr er fascinerende, men fortidens skapninger var ofte sterkere, større eller mye, mye merkeligere I dette vakkert illustrerte bokasinet får du et detaljert innblikk i den enorme variasjonsrikdommen som dyrelivet har utviklet i løpet av de siste 500 millioner årene, fra opphavet til komplekse livsformer under prekambrium, til dinosaurene under mezosoikum samt pattedyr og fugler i nyere tid. De fleste fossilene i verden viser rester av smådyr som muslinger og plankton. Andre viser derimot at det en gang fantes noen helt utrolige beist - en del av dem var svært srskjellige fra dagens dyr. Vi har oppdaget tusenbein på størrelse med krokodiller, gigantiske fugler som spiste hester, og bisarre pattedyr som elefantstore dovendyr og sabeltannkatter. Det har ofte vært vanskelig å finne ut hvordan disse dyrene så ut i levende live, og forskere og tegnere har lagt ned mye arbeid for å rekonstruere utseende og oppførsel.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Bonnier publ.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788253537931
  Kategorier Children’s Teenage general interest- Dinosaurs prehistoric world
  Interesse Interest age- from c 9 years
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Vi er omgitt av et fascinerende dyreliv på alle kanter. I verdenshavene svømmer enorme hvaler og haier. Spektakulære landdyr, som de store kattene, elefanter og sjiraffer, lever på land. Villmarksområder over hele verden er fulle av insekter, fugler og tusenvis av andre levende vesener. Likevel viser alle fossilene som er oppdaget, at de nålevende dyrene bare representerer toppene på det skjulte og forbløffende livstreet som strekker seg hundrevis av millioner år tilbake i tid. Omfattende fossilfunn kan fortelle en utrolig og komplisert historie om evolusjon og utryddelse. Nåtidens dyr er fascinerende, men fortidens skapninger var ofte sterkere, større eller mye, mye merkeligere I dette vakkert illustrerte bokasinet får du et detaljert innblikk i den enorme variasjonsrikdommen som dyrelivet har utviklet i løpet av de siste 500 millioner årene, fra opphavet til komplekse livsformer under prekambrium, til dinosaurene under mezosoikum samt pattedyr og fugler i nyere tid. De fleste fossilene i verden viser rester av smådyr som muslinger og plankton. Andre viser derimot at det en gang fantes noen helt utrolige beist - en del av dem var svært srskjellige fra dagens dyr. Vi har oppdaget tusenbein på størrelse med krokodiller, gigantiske fugler som spiste hester, og bisarre pattedyr som elefantstore dovendyr og sabeltannkatter. Det har ofte vært vanskelig å finne ut hvordan disse dyrene så ut i levende live, og forskere og tegnere har lagt ned mye arbeid for å rekonstruere utseende og oppførsel.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Bonnier publ.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788253537931
  Kategorier Children’s Teenage general interest- Dinosaurs prehistoric world
  Interesse Interest age- from c 9 years