(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Forfatter: Nicola Graimes

  Din lavkarbokokebok

  332,-
  379,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Innbundet
  Boka inneholder 365 oppskrifter på lavkarbo-retter basert på ferske råvarer, både frokost, lunsj, supper, salater, snacks, småretter, hovedretter, tilbehør og desserter. Innledningsvis kommer tips og råd om hvordan utnytte "gode" karbohydrater best mulig i kostholdet. Har register.
  ISBN/EAN: 9788202366858

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  365 velsmakende og næringsriktige lav-karbo retter Bokens velsmakende og næringsrike retter dekker alle typer måltider du trenger. Frokost, lunsj, supper, salater, snacks og småretter, hovedretter og sideretter, tilbehør og desserter. Og masse praktiske tips og råd som vil gi deg gode måltider og matopplevelser -som ikke er fetende. Nøkkelen til et sunt og vekstreduserende kosthold med lavkarbo-mat, er å spise de "riktige" karbohydratene kombinert med gode proteinkilder og riktig fett. Ved å fokusere på karbohydrater i uraffinerte matvarer i passende mengder, som gjør at du føler deg mett og tilfreds, kan du holde blodsukkeret stabilt og få mer energi og bedre humør. Ikke minst unngår du å legge på deg, tvert i mot, du kan lettere oppnå vektreduksjon.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2011
  Forlag Cappelen Damm faktum
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202366858
  Kategorier Diett og helsekost
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  365 velsmakende og næringsriktige lav-karbo retter Bokens velsmakende og næringsrike retter dekker alle typer måltider du trenger. Frokost, lunsj, supper, salater, snacks og småretter, hovedretter og sideretter, tilbehør og desserter. Og masse praktiske tips og råd som vil gi deg gode måltider og matopplevelser -som ikke er fetende. Nøkkelen til et sunt og vekstreduserende kosthold med lavkarbo-mat, er å spise de "riktige" karbohydratene kombinert med gode proteinkilder og riktig fett. Ved å fokusere på karbohydrater i uraffinerte matvarer i passende mengder, som gjør at du føler deg mett og tilfreds, kan du holde blodsukkeret stabilt og få mer energi og bedre humør. Ikke minst unngår du å legge på deg, tvert i mot, du kan lettere oppnå vektreduksjon.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2011
  Forlag Cappelen Damm faktum
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202366858
  Kategorier Diett og helsekost
  Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

  Den store eventyrboka

  350,- 399,-
  Ei samling av alle de mest kjente eventyrene - av Asbjørnsen og Moe, Brødrene Grimm, fra Tusen og en natt og mange, mange flere. Her er også spennende skatter fra mer ukjente kulturer. Noen av eventyrene er illustrert med originalillustrasjoner, bokas hovedillustratør er Harald Nordberg.

  Da jeg var usynlig

  262,- 299,-

  Lavkarbo matglede

  261,- 298,-
  LCHF, eller lavkarbo, er en kostholdsfilosofi som går ut på å erstatte karbohydrater i kosten med sunt, naturlig fett. Med utgangspunkt i skandinaviske råvarer har boka oppskrifter på kjøtt-, fisk- og kyllingretter, sauser, supper, salater, frokoster og desserter. Har karbohydrattabell og register.

  Fristende lavkarbo

  350,- 399,-
  Boka inneholder oppskrifter på kaker, desserter, brød, kjeks, muffins, is, pannekaker, snacks m.m. som er sukkerfrie og glutenfrie.

  6 kilo på 6 uker

  323,- 369,-
  Boka beskriver et dag for dag-program for å sikre maksimal vektnedgang. Den har oppskrifter på lavkarbomat og har konkrete tips til hva du skal gjøre for å gå ned i vekt.