Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Diesen, Anette

  Sorter etter

  Det var engang

  87,- 99,-
  Taktilbok med punktskrift, billed-relieffer og stor bokstavskrift for alle barn, men spesielt for blinde og svaksynte. Temaet er hentet fra eventyret om de tre bukkene bruse og er en original parafrase over den berømte fortellingen. Her er de tre bukkene bruse blitt til de tre pengemyntene Tiøringen, Kronestykket og Femkronen. Alle skal de forbi det farlige trollet, en tyggegummiautomat. Det hele ender selvfølgelig godt, bortsett fra for automaten, da. Anette Diesen er spesiallærer, og en rekke produksjoner av hennes mange arbeidsopplegg er under planlegging.

  Med blikket på dyr, dokker og ballonger

  262,- 299,-

  Niillas ja Mahtte-addja = Nils og bestefar Mattis

  132,- 150,-
  Nils og bestefar skal besøke faren til Nils som er reingjeter og passer på reinen sammen med andre gjetere og mange hunder. Nils opplever en dag med reinflokken, får kastet lasso, kjørt med snescooter og rein og slede.

  Niillas oazzu odda gapmagiid = Nils får nye skaller

  148,- 169,-
  Bestemor Ellen lager nye skaller til Nils så han ikke skal bli våt og kald på føttene. Teksten er på norsk og samisk og med blindeskrift på norsk og samisk. Bildene er laget av skinn og garn slik at de er gode å kjenne på.

  Perlen

  132,- 150,-
  Dette er en bok for blinde og seende barn. Illustrasjonene er ekte skjell og sneglehus. Teksten er satt i normal- og punktskrift. En gammel krabbe vandrer omkring på havets bunn. Han leter etter den vakre perlen. Hva gjemmer seg under den siste muslingen i boken?

  Presangen

  167,- 190,-
  Denne boken med blindeskrift er om alle dyra som ville gi Muldvarpen en fødselsdagpresang. Det ble foreslått både speil, lommelykt, kamera og maleskrin, men da Musa skulle spørre Muldvarpen om han ønsket seg noe av dette, fortalte han at ingenting av dette kunne han ha nytte av fordi han var blind. Men det var noe han kunne tenke seg, og Musa kom tilbake med en fin presang. Bakerst i boka er det en eske med noe i. Løft på lokket så kan du se eller føle, eller helst høre hva Musa kjøpte til Muldvarpen.

  Rogers filledokke

  140,- 159,-
  Mor vil lage en filledokke til Roger og til slutt har den hode, kropp, to bein og to armer. Med blindeskrift i tillegg til vanlig teksting. Har oversikt over punktskrift. Tøydokka på siste side er festet med borrelås.

  Rogers filledokke mister alt

  132,- 150,-
  Roger leker med filledokka si, men den mister alle lemmene, en etter en. Det blir opp til deg å sette den sammen igjen, slik at Roger blir glad igjen. Med blindeskrift i tillegg til vanlig teksting. Har oversikt over punktskrift. Tøydokka på siste side er festet med borrelås.

  Rut

  132,- 150,-
  Rut blir rammet av slag og får afasi. Plutselig kan hun ikke snakke. Her følges Rut og familien gjennom sykehusoppholdet og rehabiliteringsfasen. Boken er tilrettelagt for afasirammede.

  Siri og lammet

  140,- 159,-
  Siri bur på ein gard saman med mor, far og bestemor. No byrjar lamminga, og Siri fortel bestemor alt om dyra. Teksten er satt i normal- og punktskrift, og har oversikt over punktskrift.

  Små-rim

  205,-

  Små-rim

  205,-

  Små-rim

  205,-

  Små-rim

  205,-

  Små-rim

  205,-

  Små-rim

  1549,-

  Strømpedyret

  149,- 170,-
  De andre dyra har flott pels, men strømpedyret, stakkar, hun har ikke noe hår på hodet. Så hun bestemmer seg for å gå ut og kjøpe parykk. Teksten er satt i normal- og punktskrift, og har oversikt over punktskrift.

  Sur eller blid?

  87,- 99,-
  En liten bok som går på rim om å være sur eller blid. Et mykt, koselig hode med smil på den ene siden og en geip på andre siden understreker versene.

  Vers på tvers

  149,- 170,-
  Boka inneholder rim og regler. De passer både for små og store, og for blinde og seende. Boka er tilrettelagt, og har både punktskrift og vanlig tekst i store bokstaver, samt sider som man kan ta og føle på.

  Diesen, Anette