Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Didelez, Guy

  Sorter etter

  Rasputin

  86,- 98,-
  Bram, Sofie og Bert har stor sympati for den nye gutten i klassen. Peter stammer, men det virker ikke som om den forhatte lærerens systematiske trakassering går særlig inn på ham. De tre vennene blir bedre kjent med Peter, og innviet i hemmelighetens hans. Peter er buktaler, akkurat som faren sin, som omkom på mystisk vis. Og Rasputin, en av de gamle tredukkene Peter buktaler med, stammer ikke. Dette er den første boka om Rasputin.

  Rasputins hevn

  86,- 98,-
  De fire vennene, Sofie, Peter, Bert og Bram får tilværelsen snudd opp ned av en serie uforklarlige hendelser. Tre skumle ungdommer er ute etter dem, uten at de vet hvorfor, og Bram plages av stadige mareritt. Verst av alt er gjensynet med den onde og mektige buktalerdukken Rasputin, som denne gangen er ute etter hevn. Dette er den andre boka om Rasputin.

  Sommerfuglen

  86,- 98,-
  Sarah er rastløs og urolig. Hun har følt seg som en fange i kokongen av bekymring og omsorgstrang som moren har spunnet rundt henne siden ulykken da hun var åtte år. Matthieu er vokst opp på barnehjem og vet ingenting om overbeskyttende mødre, men han vet alt om voksne som svikter. Da de to møter hverandre, starter en rekke hendelser som ikke lar seg stoppe. Og når kokongen endelig slår sprekker, vet alle hva som skjer.

  Søte hevn

  86,- 98,-
  Da den underlige Hester begynner i klassen deres, vet Stefanie med én gang at hun ikke liker henne. Klassen skal sette opp Antigone sammen med en kjekk, ung lærerstudent i praksis. Stefanie vil gjerne ha rollen, men da Hester utmerker seg som den beste til rollen, føler Stefanie raseri, sjalusi og en sterk trang til å hevne seg.

  Trollmannens læregutt

  86,- 98,-
  Hannah Hanussen er seksten år. Som datter av den berømte, beryktede og omstridte underholdningsartisten Erik Jan Hanussen lever hun et liv i overflod og luksus. Men året er 1933, og stedet er Berlin. En dag forsvinner faren sporløst. Hannahs trygge, lille verden går i oppløsning. Hun begynner sin søken etter faren og sannheten om hans skjebne. Har hans forsvinning noe å gjøre med hans vennskap med Adolf Hitler? Erik Jan Hanussen (1889-1933) var en feiret entertainer i sin tids Tyskland, han kunne hypnotisere, begeistre og forføre. Talenter den unge, ambisiøse politikeren Adolf Hitler hadde bruk for. Særlig var han interessert i hva Hanussen kunne lære han om massehypnose.

  Didelez, Guy