Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Devold, Else H.

  Sorter etter

  ABC-toget

  125,-

  ABC-toget

  125,-

  ABC-toget

  125,-

  ABC-toget

  125,-

  ABC-toget

  125,-

  ABC-toget

  125,-

  ABC-toget

  125,-

  ABC-toget

  125,-

  Bulder i barnehagen

  450,-
  Boka inneholder temaaktiviteter som passer for barn i barnehagealder. Boka tar utgangspunkt i monsteruniverset Dunderly og har ulike leker, utforskningsoppgaver, spill og aktiviteter som barn og voksne kan gjøre sammen i barnehagen. Bokas hovedtema er sosial kompetanse; å bygge og bruke fantasien; vann, læring, leik og naturvitenskap; å fortelle og å spille, leike og lære. Har kopioriginaler.

  En, to, støvel og sko

  419,-
  Boken viser hvordan man praktisk kan introdusere matematikk for de minste i barnehagen. Stoffet er basert på sentrale temaer i den grunnleggende matematikkopplæringen, som lek og spill, forklaring og argumentasjon, telling, måling, lokalisering og design. I hvert kapittel finner du praksisfortellinger, aktiviteter, ideer, boktips, sanger og regler, med utgangspunkt i hverdagen i barnehagen.

  Fem, seks det kommer en heks

  419,-
  Boken gir en praktisk innføring i matematiske aktiviteter, spill og leker til bruk i barnehagen. Disse tar utgangspunkt i fagområdet "Antall rom og form" fra "Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver." Første del inneholder temaer i grunnleggende matematikkopplæring; problemløsning, tallforståelse, språkforståelse, romoppfattelse, måleforståelse og formgjenkjenning. Andre del består av en samling praktiske aktiviteter, leker, sanger og spill. Aktivitetene forsoner teori og praksis. Har litteraturliste.

  Hvor mange er en meter?

  439,-

  Papirbåten

  375,-

  Sentralstasjonen

  629,-

  Devold, Else H.