Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Det jærske kjøkken

    350,-
    399,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    Boka presenterer oppskrifter frå den mattrenden som har fått namnet "det jærske kjøkken", basert på bruk av lokalproduserte råvarer i ein miks av nye impulsar og lokal mattradisjon. Oppskriftene spenner frå betasuppe til tapas, og det er heile tida lagt vekt på reine smakar, god utnytting av ressursane og at matlaging ikkje skal vera vanskeleg. Boka er samtidig ein kulinarisk hyllest til Jæren, landskapet, mattradisjonane og dei lokale råvareprodusentane. Med register.
    ISBN/EAN: 9788252165531

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Detaljer
    Utgivelsesår 2005
    Forlag Samlaget
    Språk Nynorsk
    ISBN 9788252165531
    Kategorier Generell matlaging og oppskrifter
    Kategorier Nasjonale og regionale kjøkken
    Sted Rogaland
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Detaljer
    Utgivelsesår 2005
    Forlag Samlaget
    Språk Nynorsk
    ISBN 9788252165531
    Kategorier Generell matlaging og oppskrifter
    Kategorier Nasjonale og regionale kjøkken
    Sted Rogaland