Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Det jærske kjøkken

    350,-
    400,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    Boka presenterer oppskrifter frå den mattrenden som har fått namnet "det jærske kjøkken", basert på bruk av lokalproduserte råvarer i ein miks av nye impulsar og lokal mattradisjon. Oppskriftene spenner frå betasuppe til tapas, og det er heile tida lagt vekt på reine smakar, god utnytting av ressursane og at matlaging ikkje skal vera vanskeleg. Boka er samtidig ein kulinarisk hyllest til Jæren, landskapet, mattradisjonane og dei lokale råvareprodusentane. Med register.
    ISBN/EAN: 9788252165531
    Detaljer
    Utgivelsesår 2005
    Forlag Samlaget
    Språk Nynorsk
    ISBN 9788252165531
    Kategorier Generell matlaging og oppskrifter
    Kategorier Nasjonale og regionale kjøkken
    Sted Rogaland
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Detaljer
    Utgivelsesår 2005
    Forlag Samlaget
    Språk Nynorsk
    ISBN 9788252165531
    Kategorier Generell matlaging og oppskrifter
    Kategorier Nasjonale og regionale kjøkken
    Sted Rogaland