Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Det hendte i Bergen

  306,-
  349,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Innbundet
  ISBN/EAN: 9788271287375

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Olav Kyrres planer for kjøpstaden Bjørgvin, slaget ved Florvåg, Munkeliv klosters undergang, Svartedauden, Vitaliebrødrenes herjinger, Slaget på Vågen, Strilekrigen, Bergensbrannen, invasjonen 9. april 1940 og eksplosjonsulykken 20. april 1944, alle var de viktige hendelser som var med og formet Bergens historie. I denne boken er alle disse hendelsene nøye beskrevet og bygget opp rundt kunstneren Tor Spongas fascinerende illustrasjoner. Rammen er en artikkelserie publisert i Bergens Tidende i perioden 2011-2014. I bokform er de opprinnelige artiklene supplert med utfyllende stoff og illustrasjoner.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2014
  Forlag Bodoni
  Språk Bokmål
  ISBN 9788271287375
  Kategorier Lokalhistorie
  Sted Bergen
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Olav Kyrres planer for kjøpstaden Bjørgvin, slaget ved Florvåg, Munkeliv klosters undergang, Svartedauden, Vitaliebrødrenes herjinger, Slaget på Vågen, Strilekrigen, Bergensbrannen, invasjonen 9. april 1940 og eksplosjonsulykken 20. april 1944, alle var de viktige hendelser som var med og formet Bergens historie. I denne boken er alle disse hendelsene nøye beskrevet og bygget opp rundt kunstneren Tor Spongas fascinerende illustrasjoner. Rammen er en artikkelserie publisert i Bergens Tidende i perioden 2011-2014. I bokform er de opprinnelige artiklene supplert med utfyllende stoff og illustrasjoner.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2014
  Forlag Bodoni
  Språk Bokmål
  ISBN 9788271287375
  Kategorier Lokalhistorie
  Sted Bergen