Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Forfatter: Alf Prøysen

  Den store Teskjekjerringboka

  350,-
  399,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Innbundet
  Boken inneholder alle fortellingene om teskjekjerringa som er utgitt på norsk, samt Teskjekjerringa og gjøken som er oversatt fra svensk. Til sammen er det 47 fortellinger. Blant dem er Kjerringa som ble så liten som ei teskje, Teskjekjerringa og makaronisuppa, Teskjekjerringa som kråkedronning, Teskjekjerringa lærer å svømme og Teskjekjerringa har bursdagsfest.
  ISBN/EAN: 9788205395329

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Velkommen inn i Teskjekjerringas verden! Historiene om Teskjekjerringa gjorde Alf Prøysen verdenskjent. Vi har nå samlet alle fortellingene til en komplett samling til glede for gamle og nye lesere, praktfullt illustrert av bildekunstner Annine Qvale. Boka kan være et hyggelig gjensyn eller en storslagen introduksjon til teskjekjerringa og hennes verden, hun som proppfull av energi valser opp med en umulig mann, og som stadig har ting hun skal gjøre. Og akkurat når alt er på det mest kritiske blir hun plutselig SÅ LITA SOM EI TESKJE. Selv da svinger hun opp og redder seg ut av de utroligste situasjoner ved hjelp av dyra som hun kan snakke med, og barn som ennå tror på nisser, troll ? og teskjekjerringer.
  Detaljer
  SERIE Teskjekjerringa
  Utgivelsesår 2010
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205395329
  Kategorier Picture books- character books
  Kategorier Billedbøker med tekst
  Interesse Interest age- from c 6 years
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Velkommen inn i Teskjekjerringas verden! Historiene om Teskjekjerringa gjorde Alf Prøysen verdenskjent. Vi har nå samlet alle fortellingene til en komplett samling til glede for gamle og nye lesere, praktfullt illustrert av bildekunstner Annine Qvale. Boka kan være et hyggelig gjensyn eller en storslagen introduksjon til teskjekjerringa og hennes verden, hun som proppfull av energi valser opp med en umulig mann, og som stadig har ting hun skal gjøre. Og akkurat når alt er på det mest kritiske blir hun plutselig SÅ LITA SOM EI TESKJE. Selv da svinger hun opp og redder seg ut av de utroligste situasjoner ved hjelp av dyra som hun kan snakke med, og barn som ennå tror på nisser, troll ? og teskjekjerringer.
  Detaljer
  SERIE Teskjekjerringa
  Utgivelsesår 2010
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205395329
  Kategorier Picture books- character books
  Kategorier Billedbøker med tekst
  Interesse Interest age- from c 6 years