Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Den skandinaviske gullrekka

  148,-
  169,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Pocket
  Boken inneholder 12 krimnoveller. Du kan blant annet lese om et gammelt skipsforlis som får fatale følger, en alminnelig mann som bestemmer seg for å bli leiemorder, og en fødende kvinne som kommer i veien for et innbrudd.
  ISBN/EAN: 9788205421950

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  De beste novellene fra skandinavias beste krimforfattere En ganske alminnelig mann som bestemmer seg for å bli leiemorder. En liten gutt som plutselig finner moren død på gulvet. En overlevende fra et skipsforlis som til slutt får tatt sin grusomme hevn. En liten jente som inderlig ønsker seg en hundevalp til jul, men som ikke får det ... En hjelpeløs, fødende kvinne som kommer i veien for et innbrudd. Dette er bare noen av historiene du får servert i denne samlingen av krimnoveller fra Skandinavias ledende forfattere innen sjangeren: Gunnar Staalesen, Kjell Ola Dahl og Jørn Lier Horst fra Norge; Kaaberbøl amp; Friis, Jussi Adler-Olsen, Øbro amp; Tornbjerg og Christian Mørk fra Danmark. Fra Sverige bidrar Håkan Nesser, Grebe amp; Träff, Arne Dahl og Mons Kallentoft. Novellene er ikke tidligere publisert i bokform i Norge.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2012
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205421950
  Kategorier Krim og mysterier
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  De beste novellene fra skandinavias beste krimforfattere En ganske alminnelig mann som bestemmer seg for å bli leiemorder. En liten gutt som plutselig finner moren død på gulvet. En overlevende fra et skipsforlis som til slutt får tatt sin grusomme hevn. En liten jente som inderlig ønsker seg en hundevalp til jul, men som ikke får det ... En hjelpeløs, fødende kvinne som kommer i veien for et innbrudd. Dette er bare noen av historiene du får servert i denne samlingen av krimnoveller fra Skandinavias ledende forfattere innen sjangeren: Gunnar Staalesen, Kjell Ola Dahl og Jørn Lier Horst fra Norge; Kaaberbøl amp; Friis, Jussi Adler-Olsen, Øbro amp; Tornbjerg og Christian Mørk fra Danmark. Fra Sverige bidrar Håkan Nesser, Grebe amp; Träff, Arne Dahl og Mons Kallentoft. Novellene er ikke tidligere publisert i bokform i Norge.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2012
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205421950
  Kategorier Krim og mysterier