Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Den lange striden

  250,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  I to harde slag har bøndene i fjorden klart å slå tilbake angrepa frå dei inntrengjarfolka som kjem sjøvegen. Men alt før det andre slaget har det kome bod om at nye inntrengjarar er komne over austfjella og ned til fjordbotnen, der dei har teke to gardar og drepe gardsfolket. I Vik arbeider Rein og huslyden hans hardt for å få garden på fote igjen etter øydelegginga. Men så dreg han ut i den lange striden, som leiar for hærflokken som skal drive inntrengjarane bort. Dette er den tredje roman frå norsk folkevandringstid, med ungguten Rein i Vik som gjennomgangsfigur. De to første bøkene er Det syngande sverdet (1999) og Vargvinter (2000).
  ISBN/EAN: 9788252158052

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  I to harde slag har bøndene i fjorden klart å slå tilbake angrepa frå dei inntrengjarfolka som kjem sjøvegen. Men alt før det andre slaget har det kome bod om at nye inntrengjarar er komne over austfjella og ned til fjordbotnen, der dei har teke to gardar og drepe gardsfolket. Den unge Rein Lodinsson og dei andre bøndene møtest på tinget og bestemmer seg for å prøve å drive ut inntrengjarane. Men dei har mektige motstandarar, og forstår etter kvart at dei også har ein fiende blant sine eigne, ein svikar. Dette er den tredje romanen om Rein Lodinsson, den unge høvdingen frå norsk folkevandringstid I 1999 kom Det syngjande sverdet og året etter oppfølgjaren Vargvinter.
  Detaljer
  SERIE Rein Lodinsson i Vik
  Utgivelsesår 2001
  Forlag Samlaget
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788252158052
  Kategorier Children’s Teenage fiction- General fiction
  Kategorier Children’s Teenage social issues- War conflict issues
  Sted Norge
  Interesse Interest age- from c 12 years
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  I to harde slag har bøndene i fjorden klart å slå tilbake angrepa frå dei inntrengjarfolka som kjem sjøvegen. Men alt før det andre slaget har det kome bod om at nye inntrengjarar er komne over austfjella og ned til fjordbotnen, der dei har teke to gardar og drepe gardsfolket. Den unge Rein Lodinsson og dei andre bøndene møtest på tinget og bestemmer seg for å prøve å drive ut inntrengjarane. Men dei har mektige motstandarar, og forstår etter kvart at dei også har ein fiende blant sine eigne, ein svikar. Dette er den tredje romanen om Rein Lodinsson, den unge høvdingen frå norsk folkevandringstid I 1999 kom Det syngjande sverdet og året etter oppfølgjaren Vargvinter.
  Detaljer
  SERIE Rein Lodinsson i Vik
  Utgivelsesår 2001
  Forlag Samlaget
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788252158052
  Kategorier Children’s Teenage fiction- General fiction
  Kategorier Children’s Teenage social issues- War conflict issues
  Sted Norge
  Interesse Interest age- from c 12 years