Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Odd J. Eidner

  Den doble gleden

  298,-
  Lagerstatus: Nytt opplag ventes
  Format: Innbundet
  Denne boken inneholder 40 småstykker hvor glede over livet og troen er et gjennomgående tema. Forfatteren beskriver hverdagslige situasjoner og reflekterer over livet. Denne lydboken er i MP3-format. Den kan kun spilles i CD-spillere som kan spille av dette formatet.
  ISBN/EAN: 9788247603789

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Odd J. Eidners forrige bok het Den doble sorgen (2006), Siden da har livet gått videre for forfatteren. I boken Den doble gleden beskriver han hvordan livet ser ut nå - etter en livskrise. Det er blitt en samling med 40 hjertegripende småstykker som skaper forundring, begeistring og livsglede hos leseren. Her finner du hverdagslige situasjoner og dype refleksjoner om livet. Stykkene handler om mange ulike tema, men danner likevel et mønster innenfor rammen av kalenderåret og kirkeårets rytme. Gjennom hele boken ligger en understrøm av glede over livet og troen. Til sammen blir det en dobbel glede. Boken er illustrert med fotografier av Bjørn Erik Olsen. Bilde og tekst gir ofte de samme assosiasjonene, og sammen ønsker forfatteren og fotografen å skape en glede og undring over livet i denne forunderlige verden. Boken passer best i små doser. God vandring!
  Detaljer
  SERIE Trilogien om håp, sorg og glede
  Utgivelsesår 2010
  Forlag Genesis
  Språk Bokmål
  ISBN 9788247603789
  Kategorier Kristendommen
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Odd J. Eidners forrige bok het Den doble sorgen (2006), Siden da har livet gått videre for forfatteren. I boken Den doble gleden beskriver han hvordan livet ser ut nå - etter en livskrise. Det er blitt en samling med 40 hjertegripende småstykker som skaper forundring, begeistring og livsglede hos leseren. Her finner du hverdagslige situasjoner og dype refleksjoner om livet. Stykkene handler om mange ulike tema, men danner likevel et mønster innenfor rammen av kalenderåret og kirkeårets rytme. Gjennom hele boken ligger en understrøm av glede over livet og troen. Til sammen blir det en dobbel glede. Boken er illustrert med fotografier av Bjørn Erik Olsen. Bilde og tekst gir ofte de samme assosiasjonene, og sammen ønsker forfatteren og fotografen å skape en glede og undring over livet i denne forunderlige verden. Boken passer best i små doser. God vandring!
  Detaljer
  SERIE Trilogien om håp, sorg og glede
  Utgivelsesår 2010
  Forlag Genesis
  Språk Bokmål
  ISBN 9788247603789
  Kategorier Kristendommen