(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Demokratisk konservatisme

  332,-
  379,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Innbundet
  Artikkelforfatterne i dette festskrifter er henta fra institusjoner og miljøer der Francis Sejersted har virket. Artiklene forsøker å speile personen Sejersted og de temaene han er opptatt av, og de fokuserer særlig på frihetstemaet, inkludert refleksjoner om forsvar for minoriteter, rettferdig fordeling av goder, sympati for demokrati i det økonomiske liv, og refleksjoner over grensen mellom nasjonalstaten og det internasjonale samfunn. Har bibliografi og tabula gratulatoria.
  ISBN/EAN: 9788253029092

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  I mer enn 40 år har Francis Sejersted vært en synlig skikkelse i norsk akademisk og politisk liv. Som fagperson har han satt dype spor. Hans særegne evne til toleranse, til kritisk prøving av egne standpunkter og til å inkludere annerledes tenkende i sine intellektuelle prosjekter, speiles også i artiklene i dette festskriftet. De tre delene i festskriftet reflekterer Sejersteds virke som historiker: Frihet (hans arbeider med norsk historie fra 1814 og fram til i dag). Fremskritt (økonomisk historie og teknologihistorie). Fred (hans virke som formann for Nobelkomiteen). Bidragene er forfattet av noen av Skandinavias fremste historikere og samfunnsvitere fra institusjoner og miljøer der Francis Sejersted har virket.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2006
  Forlag Pax
  Språk Multiple languages
  ISBN 9788253029092
  Kategorier Biografier og sanne fortellinger
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  I mer enn 40 år har Francis Sejersted vært en synlig skikkelse i norsk akademisk og politisk liv. Som fagperson har han satt dype spor. Hans særegne evne til toleranse, til kritisk prøving av egne standpunkter og til å inkludere annerledes tenkende i sine intellektuelle prosjekter, speiles også i artiklene i dette festskriftet. De tre delene i festskriftet reflekterer Sejersteds virke som historiker: Frihet (hans arbeider med norsk historie fra 1814 og fram til i dag). Fremskritt (økonomisk historie og teknologihistorie). Fred (hans virke som formann for Nobelkomiteen). Bidragene er forfattet av noen av Skandinavias fremste historikere og samfunnsvitere fra institusjoner og miljøer der Francis Sejersted har virket.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2006
  Forlag Pax
  Språk Multiple languages
  ISBN 9788253029092
  Kategorier Biografier og sanne fortellinger