Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Deaver, Jeffery

  Sorter etter

  Den forsvunne mann

  149,-
  På en musikkskole i New York barrikaderer en morder seg i et klasserom. Fra klasserommet høres et skrik, deretter et skudd. Da politiet slår inn døren, finner de rommet tomt. Amelia Sachs og Lincoln Rhyme har fått en god illusjonskunstner å bryne seg på i denne saken. Mordene han utfører blir stadig mer brutale, og han utfordrer etterforskerne med sine dødelige triks. Gang på gang slipper han vekk gjennom fingrene deres. Inntil de lærer: Det gjelder å holde publikums oppmerksomhet festet til den ene hånden og la den andre utføre trikset. Dette er den femte boka om Lincoln Rhyme.

  Det knuste vinduet

  149,-
  Da Lincoln Rhymes fetter blir arrestert for mord går Rhyme med på å se på saka, selv om bevisene mot fetteren er klare. Det viser seg at fetteren ikke er den eneste som er blitt uskyldig anklaget og dømt, på grunn av at den virkelige morderen har fått det til å se ut som om andre enn han selv har begått drapene. Dette er den åttende romanen om Lincoln Rhyme.

  Djeveltåre

  149,-
  Det er nyttårsaften 1999 og en robotliknende drapsmaskin sprer frykt da han slakter ned flere titalls mennesker på en t-banestasjon i Washington. Han vil fortsette å skyte inn i folkemengder hver fjerde time dersom de som står bak ikke får utbetalt 20 millioner dollar. Angrepene vil komme klokken 16, klokken 18 og klokken 24. Men da den medskyldige er på vei for å få utbetalt pengene, blir han drept i en ulykke. Og ingen har nå kontroll over angrepene.

  Dødsfellen

  149,-
  En hacker som bruker navnet Phate, infiltrerer personers datamaskiner og får vite alt om dem, for så å drepe dem. Politiet løslater Wyatt Gillette, som sitter inne for hacking, og han og politietterforsker Frank Bishop blir satt til å spore opp og stoppe Phate.

  Insektgutten

  149,-
  Dette er den tredje boken om New York-politiets beste etterforsker Lincoln Rhyme. Lincoln ble lam etter at han fikk ryggmargen knust. Nå er han desperat etter å komme i bedre form og legger seg derfor inn på North Carolina Medical Center for en risikofylt operasjon. Men han og assistenten Amelia Sachs har knapt kommet før de lokale myndighetene er på tråden. I løpet av de siste 24 timene har en tenåring blitt drept og 2 unge jenter blitt bortført. Rhyme og Sachs er den beste muligheten de har for å finne jentene i live. Rhyme går med på å hjelpe i påvente av operasjonen, men det skal vise seg at Rhyme møter uventet motstand.

  Jomfrugraven

  149,-
  En skolebuss bråstopper på en øde motorvei. I bussen er åtte døve skolejenter og to kvinnelige lærer. Tre fanger, desperate og uten skrupler, har nettopp rømt fra fengselet. De har intet å tape, og nå, med skolejentene som gisler, har de alt å vinne. Rømlingene barrikaderer seg med gislene i et nedlagt slakteri, og betingelsene er knallharde: Hvis de ikke får det som de vil, kommer de til å drepe en jente hver time.

  Kald måne

  149,-
  To mennesker blir myrdet i New York. Morderen liker å seigpine ofrene sine, og han har en signatur: en klokke. Lincoln Rhyme får hjelp av spesialagent Kathryn Dance. Hennes fagområde er avhør og kinetikk - bevegelseslære. Til tross for Lincolns skepsis til vitneavhør, og Kathryns til tekniske bevis, allierer de to seg med hverandre i jakten på Klokkemakeren. Dette er den syvende boka om Lincoln Rhyme.

  Kistedanseren

  149,-
  Lincoln Rhyme, New York-politiets fremste etterforsker, trapper opp jakten på en utspekulert og iskald morder. Han forandrer identitet like effektivt som han dreper, men ett av hans ofre holdt seg i live lenge nok til å gi politiet et håndfast spor: morderen hadde en uhyggelig tatovering som forestilte Døden dansende med en kvinne foran en likkiste. Politiet har grunn til å tro at Kistedanseren denne gangen er hyret av en søkkrik våpenhandler for å rydde brysomme vitner av veien. Dette er den andre boka om Lincoln Rhyme.

  Knokkelsamleren

  149,-
  Lincoln Rhyme er tidligere sjef for New York-politiets kriminaltekniske avdeling. Etter en skyteskade har han i noen år vært lam, og bruker dagene til å planlegge sitt eget selvmord. Men så dukker det opp et makabert lik, og morderen har etterlatt seg et spor. Dette sporet er det bare Rhyme som kan tyde, og han overtales motvillig til å bistå etterforskningen. Den unge politiassistenen Amelia Sachs blir Rhymes armer og ben, da han instruerer henne fra sykesengen. Det blir etterhvert en kamp mot tiden og flere mord, helt til nettet snøres sammen. Dette er den første boka om Lincoln Rhyme.

  Korsene

  149,-
  En psykopat er på ferde i den virtuelle verdenen og i det virkelige liv. Trekors dukker opp langs motorveiene i California, til minne om dødsfall som ikke har funnet sted enda, og en savnet tenåringsjente blir funnet i bagasjerommet på en bil. Kathryn Dance må finne mannen som står bak før han gjennomfører de dødelige planene sine.

  Solitude creek

  99,-

  Steinapen

  149,-
  Lincoln Rhyme og Amelia Sachs får i oppdrag å finne et lasteskip som er på vei til New York med to dusin illegale kinesiske immigranter samt den notoriske menneskesmugleren og morderen Ghost ombord. Pågripelsen av Ghost går galt, og Lincoln og Amelia må kjempe mot tida for å finne Ghost før han sporer opp de to gjenlevende familiene fra lasteskipet. Dette er den fjerde boka om Lincoln Rhyme.

  The cutting edge

  129,-

  The never game

  169,-

  Tungetale

  149,-
  Tidligere jurist Tate Collier blir rykket opp fra sitt tilbaketrukkede liv på landet da hans nitten år gamle datter Megan blir borte. Etterhvert som han forsøker å finne ut av datterens forsvinning, bringes han nærmere og nærmere konfrontasjonen med en sinnssyk morder - og med sin egen fortid. Aaron Matthews er en tidligere vekkelsespredikant som nå bruker sine talegaver til andre ting: de er blitt et livsfarlig våpen for en som er besatt av hevntanker og brenner etter å fullbyrde Guds rettferdighet.

  Villdyrenes hage

  149,-
  Den amerikanske leiemorderen Paul Schumann får en sjanse til å unngå den elektriske stolen. Det eneste han må gjøre er å reise til OL i Berlin og ta livet av Reinhard Ernst, sjefen for gjenoppbygginga av den tyske hæren. I løpet av 48 timer jakter Schumann på Ernst, mens det tyske politiet jakter på amerikaneren.

  Deaver, Jeffery