(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  De blå ulvene

  131,-
  149,-
  Lagerstatus: Erstattet av nytt produkt
  Format: Pocket
  Dette er den femte boka i serien om Pelle og Proffen. En dag blir tanta til Proffen slått ned på åpen gate. Men gjerningsmennene stjeler ingenting. Da Pelle og Proffen besøker henne på sykehuset, oppdager de imidlertid at det er malt et stort, blått kryss på ryggen av kåpa hennes. Senere får hun tilsendt en stor bukett roser, og med dem følger et kort der hendelsen beklages. Kortet er underskrevet "De blå ulvene". Flere kvinner kommer utfor nøyaktig det samme. Pelle og Proffen tar saken for å finne ut hvem som står bak dette, og hvorfor ingenting blir stjålet.
  ISBN/EAN: 9788202259310

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Fattern til Pelle skygger unna hjemmet etter å ha gjort suksess som kunstner. Det var på utstillingen av maleriene og totempælene hans at han for første gang ble sett sammen med det unge, blonde bombenedslaget som var så interessert i bildet "De blå ulvene". Proffen er i opprør: Tanta hans er slått ned på åpen gate av to ungdommer som ødela pelskåpa henne med spraymaling - med hilsen "De blå ulvene". Dermed er Pelle og Proffen på sporet i en ny sak - men det er ikke alltid at fienden er like lett å få øye på...
  Detaljer
  SERIE Pelle og Proffen
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Cappelen
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202259310
  Kategorier Children’s Teenage fiction- Crime mystery fiction
  Sted Oslo
  Sted Danmark
  Interesse Interest age- from c 12 years
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Fattern til Pelle skygger unna hjemmet etter å ha gjort suksess som kunstner. Det var på utstillingen av maleriene og totempælene hans at han for første gang ble sett sammen med det unge, blonde bombenedslaget som var så interessert i bildet "De blå ulvene". Proffen er i opprør: Tanta hans er slått ned på åpen gate av to ungdommer som ødela pelskåpa henne med spraymaling - med hilsen "De blå ulvene". Dermed er Pelle og Proffen på sporet i en ny sak - men det er ikke alltid at fienden er like lett å få øye på...
  Detaljer
  SERIE Pelle og Proffen
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Cappelen
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202259310
  Kategorier Children’s Teenage fiction- Crime mystery fiction
  Sted Oslo
  Sted Danmark
  Interesse Interest age- from c 12 years