Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Danbolt, Gunnar

  Sorter etter

  Biletspor 2

  368,-
  Annet bind av Billedspor tar for seg utviklingen av vesteuropeisk og amerikansk kunst- og kulturhistorie fra barokken til vår egen tid. Med ordforklaringer, stikkordregister og litteraturliste. Illustrert.

  Billedspor 1

  368,-
  Første bind i verket "Billedspor" presenterer hovedlinjene i vest-europeisk og norsk kunst- og kulturhistorie fra istiden til og med renessansen. I dette første bindet blir maleriene, arkitekturen og skulpturen vurdert som bruksobjekter, slik folk gjorde fram til 1700-tallet.

  Billedspor 2

  368,-
  Annet bind av Billedspor tar for seg utviklingen av vesteuropeisk og amerikansk kunst- og kulturhistorie fra barokken til vår egen tid. Med ordforklaringer, stikkordregister og litteraturliste. Illustrert.

  Blikk for bilder

  295,-
  Boken gir en innføring i kunstformidling, og tar for seg maleriets teknikker, grunnleggende kunstteorier og kunstformidling til barn. Boken er beregnet for lærere og kunstformidlere. Med litteraturliste, billedliste, oversikt over undervisningshjelp og museer. Har register.

  Gnist og flamme

  346,- 395,-

  Inger Sitter

  306,- 349,-

  Jeg former, altså er jeg

  516,- 589,-
  Boken tar for seg kunstnerskapet til den tsjekkisk-norske billedkunstneren Zdenka Rusova. Livet hennes har vært preget av både politisk, ideologisk og kulturelt oppbrudd, og forfatteren vil undersøke om dette også gjelder kunsten hennes. Han forsøker samtidig å se om det finnes en rød tråd i den mangfoldige produksjonen. Med bibliografi.

  Mai-Bente Bonnevie

  306,- 349,-

  Når bilder formidler

  642,-
  Når bilder formidler er en bok om visuell kommunikasjon. Den legger vekt på å få fram det egenartede ved bildet som medium til forskjell fra andre kommunikasjonsformer. Boka gir leseren økt innsikt i det formmessige og visuelle i et bilde. Den er laget for å gi læreren de nødvendige bakgrunnskunnskaper for å undervise i billedanalyse, mediekunnskap, estetiske fag og historie.

  Når rom blir tid

  307,- 350,-

  Nidarosdomen

  525,- 599,-
  Boka forteller Nidarosdomens historie som begynner med Olav den helliges fall og fortsetter bl.a. med pilegrimsvandringer fram til reformasjonen, brannen i 1531 og vedtaket i 1868 om å gjenreise Nidarosdomen i full størrelse. Har litteraturliste og register.

  Norsk kunsthistorie

  599,-
  Boken trekker linjer fra vikingtiden, da kunsten ble brukt til utsmykning, via middelalderen, da kunsten fungerte som kultbilder i kirkene, fram til dagens kunstuttrykk, med bruk av museum, gallerier, videokunst og installasjoner. Forfatteren diskuterer også kunsthistorie-sjangeren og problemer som er knyttet til historieskriving. Med stikkordregister og litteraturliste.

  Ørnulf Opdahl

  349,- 398,-

  Tresnitt og amerikanske sommerfugler

  393,- 449,-

  Danbolt, Gunnar