Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Damsgaard, Hilde Larsen

  Sorter etter

  Den profesjonelle lærer

  409,-
  Boka handler om profesjonalitet i lærerrollen. Den forsøker å oppmuntre til profesjonell imøtekommenhet og skape bevissthet om hva man er forpliktet til som lærer. Boka er skrevet for å forberede lærerstudenter på noen av de dilemmaene de kan møte i yrket sitt.

  Den profesjonelle sosialarbeider

  409,-
  Boka tar for seg profesjonalitet i sosialarbeiderrollen. Den belyser blant annet dilemmaer som kan oppstå i yrket og oppmuntrer til profesjonell imøtekommenhet. Sosialarbeidere på ulike felt forteller om sin jobbhverdag og om problemene de står overfor. Med litteraturliste.

  Den profesjonelle sykepleier

  409,-
  Boka handler om profesjonalitet i arbeidet som sykepleier. Den er skrevet for å forberede sykepleiere på noen av de utfordringene de kan stå overfor i yrket sitt. Med litteraturliste.

  Med åpne øyne

  489,-
  Boken handler om de krevende møtene mellom elever og lærere i skolen, og om de konstruktive mulighetene man har i møte med problematferd. Forfatteren beskriver forslag til tiltak som kan bidra til å redusere den negative atferden hos enkeltelever og i klasser. Hun tar også opp observasjon, skoleutvikling og analyse av skolens virksomhet. Har litteraturliste.

  Men hvordan gjør vi det?

  419,-

  Men hvordan gjør vi det?

  419,-

  Når hver time teller

  509,-
  Boken handler om hvilke muligheter og utfordringer som ligger i en profesjonell skole, og er delt i fem deler. I første del beskrives den gode læreren, i andre del drøftes utfordringer ved å ha et lederansvar, del tre ser på forholdet mellom å være profesjonell, privat og personlig, del fire tar for seg organisasjonskultur, mens siste del belyser de ytre utfordringene som skolen må forholde seg til i dagens samfunn. Med litteraturliste.

  Ungdom på ville veier

  359,-

  Damsgaard, Hilde Larsen