Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Daly, Niki

  Sorter etter

  Bestefar og Teddy

  86,- 98,-
  Når bestefar får en teddybjørn til bursdagen sin, blir Emma, barnebarnet hans, sjalu. Hun vil ha bjørnen og vet at bestefar ikke kan bli like glad i den som hun kan. Men da Emma har vokst fra Teddy og han er blitt en riktig gammel kose-myk teddybjørn, blir bestefar lykkelig over å få han tilbake.

  Gutten og bølgene

  86,- 98,-
  Boken viser i tekst og bilder hvordan det er å være en liten gutt på en strand med store bølger og mange mennesker.

  Ikke så fort, Songololo

  86,- 98,-
  Bestemor Gogo kommer på besøk til Malusis familie, og mamma bestemmer at han skal bli med Gogo til byen og hjelpe henne med å handle. Malusi liker å gjøre ting sakte, men bestemor Gogo må be ham vente på henne. I byen er det mye fint å se i butikkvinduene. Malusi får øye på et par sko han liker veldig godt.

  Kwela Jamela

  86,- 98,-
  Mor er meget godt fornøyd med kjolestoffet hun har kjøpt til Thelmas bryllup. Jamela kan ikke dy seg, og svøper seg inn i stoffet. Før hun vet ordet av det, spankulerer hun nedover gaten for å vise frem den vakre kjolen. Så går alt galt, og mor blir veldig lei seg.

  Kwela Jamela og Julie

  86,- 98,-
  Når fru Zibi kommer for å forberede julemiddagen, bestemmer Jamela seg for å redde Julie, hønen hennes, fra gryta. Hun setter av gårde med høna i armene sine, og en masse kaos følger henne.

  Regndansen

  86,- 98,-
  Da en forferdelig tørke atter rammer det røde folks land, vandrer Bau, dansepiken, til de hemmelighetsfulle Tsodilo Hills for å lete etter regnpiken. Til den magiske musikk fra bestemorens gorah og med hjelp av hennes dansestokk, føres Bau inn i Regnoksens dans og blir selv en regnpike.

  Daly, Niki