Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Dahl, Tor Edvin

  Sorter etter

  Amalie av Ternevåg

  132,- 150,-
  Anders og Benedicte tilbringer sommerferien sammen på et sted i Nord-Norge. En dag oppdager de en eng full av mørkeblå tulipaner, og de forsøker å finne ut hvordan de er kommet dit. Historien inneholder et mystisk forlis, en tragisk kjærlighetshistorie og gir en innblikk i tulipanens historie. Fortellingen fikk delt 1. pris i en hørespillkonkurranse utlyst av Lørdagsbarnetimen og Radioteateret i 2000, med støtte av Kulturrådet.

  Årets påskekrim

  149,-
  Boka inneholder 13 noveller: En faks fra evigheten Lapidus, Tatt av strømmen Staalesen, Ingenting her, ingenting der Nærum, Det nesten perfekte Damhaug, Notene Lindqvist, Den gale mannen i Firenze Fossum, Nøklene Dahl, Liket i myra Egeland, Et perfekt bankran Nygårdshaug, Haikere Dahl, Å drepe en sangfugl Skagen, Den siste historien Tvedt og Pistolen på plenen Lahlum.

  Basunen

  350,- 399,-
  Bygdøy, juni 1930. Den unge og vakre enken Magda Reber og datteren hennes er på båttur. Om bord er også den mannhaftige og usjarmerende drømmeren, Sigrid Ravnegård. Sammen realiserer de to drømmen om å starte Norges første kristelige plateselskap. Mellom de to kvinnene, som er en del av miljøet rundt pinsemenighetens fremvekst, utvikler det seg et sterkt vennskap.

  Bokbussen grøn

  1999,-

  Bokbussen grønn

  1999,-

  Det mørke huset

  332,- 379,-

  Eddap Liks

  175,- 199,-

  En verden av kvinner

  332,- 379,-
  Boken inneholder ni historier om forfatterens oppvekst med sterke kvinner, pinsemenighet, vekkelse og en kuet far. Historiene følger hverandre kronologisk, men kan leses hver for seg.

  Ett skritt fra døden

  179,-
  På flyet mellom Johannesburg og Namibia havner den norske presten Pernille Linde ved siden av Wilhelm Kandoloma. Før de forlater flyet, stikker han en diskett i hånden hennes. Noen minutter senere står de ved siden av hverandre i ankomsthallen. En mann styrter fram og skyter Kandoloma. Hva skal Linde gjøre med disketten og hvem sto bak skuddene? Dette er den fjerde boka om Pernille og Roger.

  Flukten

  131,- 149,-

  Gutten fra Mosul

  288,- 329,-

  Kenneth Bergstrøm II

  332,- 379,-

  Knut Gribb ; Knut Gribb : gullets forbannelse

  169,-
  Sfærenes musikk: I 1905, mens nasjonen jubler, blir en banksjef myrdet. 30 år senere er mordgåten fortsatt uløst, men fortiden er i ferd med å innhente fire mennesker med en felles hemmelighet, og morderen slår til på ny. Gullets forbannelse: Storkrigen raser i Europa. Norge trøster seg ved radioapparatene, men fra havet kommer en illevarslende melding. En ung mann forsvinner, åndeverdenen huserer, og selve nasjonens skjebne står på spill. I hovedrollene: Lasse Lindtner, Trond Brænne, Mads Ousdal, Jan Grønli, Kaare Conradi og Lise Fjeldstad.

  Miraklenes år

  332,- 379,-
  Arild Olson er ung og enkemann etter bare ni måneder ekteskap. Han er medlem i et lavkirkelig miljø hvor han gjør suksess som predikant på vekkelsesmøtene til pinsevennene. Etter hvert møter han Linda. Boken er en kjærlighetsroman med pinsebevegelsen som bakteppe.

  Miraklenes år

  169,-
  Arild Olson er ung og enkemann etter bare ni måneder ekteskap. Han er medlem i et lavkirkelig miljø hvor han gjør suksess som predikant på vekkelsesmøtene til pinsevennene. Etter hvert møter han Linda. Boken er en kjærlighetsroman med pinsebevegelsen som bakteppe.

  Musikk, dans, drama

  547,-
  For grunnkurs Musikk, dans og drama.

  Mystisk møte

  200,- 228,-
  Ingeborg forsøker å finne ut hva som egentlig hendte under den annen verdenskrig. Hun begynner å lete, lete etter en bestefar som kanskje er død, etter en historie som viser seg å handle om hemmelige aviser, radiosendere, flukt til Sverige og en mann som ble spion i Tyskland. Bakerst i boka gis en presentasjon i tekst og bilder av det som hendte under krigen.

  Nattmannen

  165,- 188,-
  Stian har mange spørsmål om sin egen bakgrunn. Han har hatt sin oppvekst på barnehjem, og vet ikke hvem foreldrene var eller hvorfor de ikke ønsket å beholde ham. Han har i tillegg hyppige mareritt og merker at han tiltrekkes av døden. Sammen med kameraten Max tømmer han et forlatt hus, og han skal oppdage at fortiden innhenter ham.

  Seier'n er vår!

  131,- 149,-

  Skurkene tar toget

  245,- 279,-

  Slutten på historien

  332,- 379,-

  Sommeren da alt hendte

  169,-
  Faren til hovedpersonen blir drept i Tønsberg i 1964. I 1980 blir ei jente han kjenner drept i Oslo. Er det en sammenheng mellom dette mordet og det som skjedde med faren?

  Tyskerne kommer

  131,- 149,-

  Utenom sesongen

  332,- 379,-

  Dahl, Tor Edvin