Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Dahl, Kjell Ola

  Sorter etter

  Årets påskekrim

  149,-
  Boka inneholder 13 noveller: En faks fra evigheten Lapidus, Tatt av strømmen Staalesen, Ingenting her, ingenting der Nærum, Det nesten perfekte Damhaug, Notene Lindqvist, Den gale mannen i Firenze Fossum, Nøklene Dahl, Liket i myra Egeland, Et perfekt bankran Nygårdshaug, Haikere Dahl, Å drepe en sangfugl Skagen, Den siste historien Tvedt og Pistolen på plenen Lahlum.

  Den fjerde raneren

  288,- 329,-
  Frank Frølich skjermer ei kvinne for ei mulig skuddlinje når politiet aksjonerer. De to møtes igjen og utvikler et forhold som for Frølichs del utvikler seg til en besettelse. Kollegaene advarer ham, og når en vaktmann blir skutt og drept, viser deg seg at kvinnas bror er involvert. Frølich må ta seg noen fridager fra politijobben, men snart befinner også han seg i etterforskernes søkelys. Dette er den femte romanen om politietterforskerne Gunnarstranda og Frølich.

  Dødens seilas

  306,- 349,-

  En liten gyllen ring

  179,-
  En ung kvinne blir en morgen funnet drept på en bestialsk måte. Kvelden før deltok hun på en fest i Vinterhagen, et kollektiv for avvenning av rusmisbrukere. Dette er den andre romanen om politietterforskerne Gunnarstranda og Frølich.

  Gråtass

  262,- 299,-

  Isbaderen

  179,-
  Da liket av Sveinung Adeler blir funnet i havnebassenget i Oslo, skjønner politietterforsker Lena Stigersand raskt at det er snakk om et mord, ikke ei ulykke. Da det viser seg at en stortingsrepresentant kan være innblandet, blir Lena bedt av sine overordnete å holde henne utenfor etterforskninga. Samtidig etterforsker politiførstebetjent Gunnarstranda drapet på ei narkoman jente som kanskje så hvem som dytta Adeler i vannet. Dette er den åttende romanen med politiførstebetjent Gunnarstranda.

  Kjell Ola Dahls beste

  199,-
  Siste skygge av tvil: John Hammersten har sonet en dom for narkotikasmugling fordi noen plantet narkotika i bilen hans. Da han slipper ut vil han finne ut hvem som gjorde det. Han prøver å få tak i sin tidligere kompanjong, Abel Raag, men oppdager at folk fra hans tidligere miljø er påfallende tause. Hammerstens tidligere elskerinne dukker opp og blir hans femme fatale. Besatt av ønsket om å finne sannheten, trekkes han inn i et farlig spill. En liten gyllen ring: En ung kvinne blir en morgen funnet drept på en bestialsk måte. Kvelden før deltok hun på en fest i Vinterhagen, et kollektiv for rusmisbrukere. Hun ble sist sett med en sivilarbeider. Politiførstebetjent Gunnarstranda og hans assistent Frank Frølich begynner møysommelig oppnøstingen av forholdene rundt drapet. Boken fikk Rivertonprisen i 2000.

  Kureren

  199,-

  Kureren

  332,- 379,-

  Kureren

  179,-

  Kvinnen i plast

  179,-
  Da Veronika Undset blir funnet død, viser det seg at førstebetjent Frank Frølich har møtt Veronica to ganger: en gang han har innbrakt henne for narkotikabesittelse, og en gang har han møtt henne i kraft av at hun var forlovet med hans gamle venn Karl Anders. Politiet får etter hvert flere saker som alle er preget av menns grusomheter mot kvinner. Dette er den sjuende romanen om førstebetjent Frølich og Gunnarstranda.

  Lindemans siste reise

  332,- 379,-
  Dette er den tredje boken om familien Lindeman.

  Mannen i vinduet

  179,-
  Reidar Folke Jespersen, antikvitetshandler på Frogner i Oslo, sitter en dag på kafe og ser sin kone forsvinne inn i oppgangen på den andre siden av gaten, der elskeren hennes bor. Jespersen forlater kafeen og begir seg av gårde for å møte sine to brødre. Morgenen etter blir han funnet drept, sittende naken i en lenestol i vinduet til antikvitetshandelen. Politiførstebetjent Gunnarstranda kommer til åstedet sammen med Frank Frølich. Alt de har å holde seg til er en tallkombinasjon skrevet med tusj på den døde, noen forsvunne krigseffekter, samt en rekke personer som er svært fornøyd med at mannen er død. Dette er den tredje romanen om politietterforskerne Gunnarstranda og Frølich.

  Pendel

  350,- 399,-

  Scandinavian Star

  306,- 349,-

  Søsteren

  332,- 379,-

  Søsteren

  199,-

  Søsteren

  179,-

  Svart engel

  332,- 379,-
  En politimann blir skutt og drept i Oslo. Politietterforsker Gunnarstranda skal lede etterforskningen, men bevis forsvinner. Samtidig blir en advokat meldt savnet. Dette er den sjette romanen om politimennene Gunnarstranda og Frølich.

  Venezia

  129,-
  Forfatteren tar oss med på jakten etter det perfekte byggverk og til møtet med en mystisk skjønnhet under karnevalet. Vi følger ham i vandringer og refleksjoner rundt det historiske Venezia og kunstens Venezia, men han fordyper seg også i byens romantikk.

  Dahl, Kjell Ola