Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Dahl, Henning Kramer

  Sorter etter

  Et annet rom, et annet hjerte

  166,- 189,-

  Forberedelser til eksil

  201,- 229,-
  Dette er et utvalg av Dahls dikt fra debuten i 1983 til 1992. Boken inneholder også en avdeling nyskrevne dikt, "Terra Firma".

  Hundehymner, benhuspoesi

  167,- 190,-
  I ruinene av en sivilisasjon rammet av økologisk, økonomisk og sosialt sammenbrudd, finner to forhutlede skikkelser brokker av bilder og tekster. Hvilken historie kan de fortelle? Forsøket på å sette dem sammen til en meningsfull helhet resulterer i at bitene smuldrer opp og danner stadig mer forvirrende tablåer.

  Hvordan skal jeg begynne?

  174,- 198,-
  En dag mottar Tobias et brev fra Tyrkia. Avsender er Nehir, en jente på femten år. Brevvekslingen mellom disse to setter i gang uventede hendelser, og et år senere er begges liv forandret.

  Månen er borte

  158,- 180,-
  I denne syklusen skaper forfatteren et dikterisk konsentrat preget av møtet med klassisk japansk poesi og zen-buddhistisk tenkning.

  Samlede dikt

  350,- 399,-

  Solsikkemuskel

  140,- 160,-
  Om kjærlighetens muligheter og umuligheter. Boka inneholder to suiter som står i et kontrapunktisk forhold til hverandre. Temaet er forholdet mellom to elskende. Orkestreringen består av deres minner, relikvier, bestrebelser, omfavnelser og tausheter. Tid som er blitt borte og tid som er frosset fast i fotografier.

  Treet som ikke sto stille

  147,- 168,-
  Dette er historien om det lille grantreet Ernst, som bestemmer seg for å reise til menneskenes farlige verden.

  Værhårmusikk

  175,- 199,-
  Temaer i denne diktsamlingen, bestående av 28 dikt, er en rekke komponister og utøvere, og deres komposisjoner og instrumenter.

  Dahl, Henning Kramer