Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Cussler, Clive

  Sorter etter

  Blodrød himmel

  179,-

  Den forsvunne by

  179,-
  Et enzym som kan forlenge livet er funnet nord i Atlanterhavet, i et område kjent som "Den forsvunne by". De som forsøker å høste enzymet blir drept og forskere på et gresk laboratorium forsvinner en etter en, samtidig som et lik finnes innfrosset i isen i Alpene. Lederen av NUMAs spesialgruppe, Kurt Austin og hans kollega Joe Zavala møter sin kanskje største utfordring noen sinne. Dette er den femte romanen om NUMA.

  Det tapte riket

  169,-

  Dødelig vind

  139,-
  Under annen verdenskrig sendte Japan av gårde to ubåter med sikte for vestkysten av USA, lastet med biologisk virus, men ingen av ubåtene kom frem til målet. Noen vet om ubåtene og hva de har om bord, de vet også hvor de befinner seg. Og de har en ondskapsfull plan. Det eneste som står i veien for planene er marinbiolog Summer, marineingeniør Dirk og faren deres, Dirk Pitt, den nye sjefen for NUMA. Dette er den 18. romanen om Dirk Pitt.

  Dødens øye

  179,-

  Dødsbølgen

  179,-
  Dirk Pitt fra National Underwater Marine Agency befinner seg i Antarktis for å finne årsaken til at seler og delfiner forsvinner derfra. Han kommer naturforskeren Maeve Fletcher og hennes gruppe med turister til unnsetning. De befinner seg i en hule hvor de plutselig får fysiske problemer. Pitt aner en forbindelse mellom deres opplevelse og den plutselige sjødyrdøden, og sporene leder til Arthur Dorsett, en eksentrisk mangemillionær og Maeves far. I Dorsett-gruvene benyttes lydbølger for å få tak i diamantene, og disse lydbølgene kan forårsake naturkatastrofer. Etter Pitts beregninger vil den neste bølgen treffe befolkede øyer i Hawaii-gruppen. Dette er den 13. romanen om Dirk Pitt.

  Gravene

  179,-

  Gullbuddhaen

  179,-
  Dette er den første romanen om den tilsynelatende rustne holken Oregon, kaptein Juan Cabrillo og hans spesialtrente ekspertmannskap. Under all rusten er Oregon et velutstyrt og høyteknologisk skip, tilgjengelig for regjeringer med makt og innflytelse. Oregons oppdrag denne gangen er å fjerne de kinesiske styrkene fra Tibet og å få landets åndelige leder, Dalai Lama, uskadd tilbake til hjemlandet. På én uke. For å lykkes med sin plan må de spille på parti med den russiske presidenten og finne og ta tilbake en 180 cm høy, antikk statue kalt Gullbuddhaen.

  Gullet fra Sparta

  179,-

  Hellig stein

  175,- 199,-
  Grønland. En vitenskapsmann har funnet en 50 000 år gammel meteoritt. Den er ansett som hellig, og innehar potensielt katastrofale krefter. To grupper er interessert i steinen: En gruppe muslimske ekstremister og en gruppe som ønsker å utslette hele den islamske verden. Juan Cabrillo befinner seg midt mellom de to terroristgruppene, og er kanskje den eneste som kan hindre starten på en ny verdenskrig. Dette er den andre romanen om kaptein Juan Cabrillo og mannskapet hans på spionskipet Oregon.

  Himmeløyet

  179,-

  Illusjonen

  169,-

  Jungel

  179,-

  Khans skatt

  175,- 199,-
  Dette er den 19. romanen om Dirk Pitt.

  Kongeriket

  179,-

  Mayafolkets hemmeligheter

  179,-

  Medusa

  175,- 199,-

  Navigatøren

  199,-
  En fønikisk statue, kalt Navigatøren, er stjålet fra Bagdad Museum. Visse er villige til å gå over lik for å få tak i den, og saken har allerede et offer. Folkene om bord på forskningsskipet NUMA sendes ut på en reise i både tid og sted for å finne svar på gåten. Dette er den sjuende romanen om NUMA.

  Nemesis

  179,-
  På bunnen av Stillehavet, utenfor Japans kyst, ligger en godt bevart hemmelighet fra annen verdenskrig. Det dreier seg om et B-29-bombefly, som var på vei til Japan med en tredje atombombe, da det styrtet i havet. Dirk Pitt står overfor japanske nasjonalistiske fanatikere som vil benytte atomvåpen om mulig. Dette er den 10. romanen om Dirk Pitt.

  Nighthawk

  169,-

  Nighthawk

  129,-

  Odessa sea

  129,-

  Operasjon fortid

  139,-
  Eventyreren og rikmannen LeBaron leter etter et skip som forsvant i Det Karibiske hav i 1918. Men så forsvinneer LeBaron også. Dirk Pitt får oppdraget, og havner i et kappløp både med fienden og tiden. Dette er den åttende romanen om Dirk Pitt.

  På dypt vann

  139,-
  En mektig og grådig kinesisk forretningsmann tjener en formue på menneskesmugling. Jakten på mannen fører Dirk Pitt til Louisiana. Dette er den 14. romanen om Dirk Pitt.

  Cussler, Clive