Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Culinaria Italia

    350,-
    399,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    Denne boken tar deg med på en oppdagelsesreise til det italienske kjøkken og italienske matskikker. Den tar for seg de forskjellige regionenes egenart og tradisjon. Med oppskrifter.
    ISBN/EAN: 9788278222294

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Detaljer
    SERIE Culinaria
    Utgivelsesår 2005
    Forlag Könemann
    Språk Bokmål
    ISBN 9788278222294
    Kategorier Nasjonale og regionale kjøkken
    Sted Italia
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Detaljer
    SERIE Culinaria
    Utgivelsesår 2005
    Forlag Könemann
    Språk Bokmål
    ISBN 9788278222294
    Kategorier Nasjonale og regionale kjøkken
    Sted Italia
    Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

    500 italienske retter

    131,- 149,-
    Boka inneholder 500 oppskrifter på italienske retter, fra hverdagsmat til festmat. Har register.

    Den store pasta kokeboken

    87,- 99,-
    Boka inneholder oppskrifter på tradisjonelle og nye sauser, hjemmelaget pasta, antipasti, tilbehør og raske retter. Et kapittel tar for seg de ulike pastaformene. Med register.